Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek, ha mindehova oda...

Mit tegyek, ha mindehova oda kakil a kutyám?

Figyelt kérdés
Ha kiviszem, akkor nem kakil, nem pisil. De bent meg szét szar mindent..
2017. jan. 15. 18:41
1 2
 1/17 mogyoroka ***** válasza:
15%
Mennyi idos a kutya??
2017. jan. 15. 18:42
 2/17 mogyoroka ***** válasza:
3%
Ha még kicsi akkor próbálkozz alommal...
2017. jan. 15. 18:43
 3/17 A kérdező kommentje:
1 éves, és 3 hónapos.
2017. jan. 15. 18:43
 4/17 mogyoroka ***** válasza:
0%
Azta..😶 próbáld ki az almot szerintem..
2017. jan. 15. 18:44
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell hülyeségeket írni?? Kutyáról van szó, nem macskáról, nem fogod tudni alomra szoktatni.

Használtál valamikor pelenkát? Mert azzal lehet pont a szobatisztaság ellenkezőjét megtanítani a kutyának, hogy szabad a lakásban végezni a dolgát. Egy ennyi idős kutyának azért már szobatisztának kellene lennie.

Kezd úgy, mintha kölyök lenne: Vidd ki gyakran, és várj addig, míg nem kakil kint. Ha sikerül, nagyon meg kell dícsérni. Ezt egy darabig csinálni kell, és rá fog jönni, hogy akkor kap jutalmat, ha kint végzi a dolgát.

2017. jan. 15. 18:49
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az utolsónak, a többiek kommentjére inkább nem irok semmit.
2017. jan. 15. 18:52
 7/17 mogyoroka ***** válasza:
6%
Én egy szóval nem mondtam hogy örökre almot használjon😂😂😂...nekem ez használt ez a modszer😉...egy ideig a kutyamnak almot tettem le ott vegezte a dolgat aztan mar egy ido utan nem tettem le almot es nem vegezte a dolgat a lakasban megsem .ert meg szokta az almot...aztan mar automatikusan jelzett az ajtonal ha dolga volt....ez nem hulyeseg...😉
2017. jan. 15. 18:58
 8/17 anonim ***** válasza:
97%

Utolsó, de, hülyeség. És hülyeséget nem szabad tanácsolni. Köszönjük jelenléted, távozhatsz.

Kérdező, több infó kéne! Mit jelent az állandóan, mennyi ideje van nálad, hogy próbáltad szobatisztaságra nevelni, hányszor sétálsz vele?

2017. jan. 15. 19:01
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
A sétáknál nem szorong? mert ha bizonytalan, stresszes, akkor előfordulhat, hogy nem akarja végezni a dolgát, csak otthon a biztonságban.
2017. jan. 15. 19:09
 10/17 mogyoroka ***** válasza:
0%
"Utolso de hulyeseg" kommentelonek irok privatban...😉
2017. jan. 15. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!