Szeretnék segítséget kérni! Túlzottan kötődik a kutya! Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Három napja a munkahelyemre betévedt egy láthatóan kölyök németjuhász kutya. Annyira le volt soványodva, hogy természetesen enni-inni adtunk neki, és annyira vacogott a kinti minuszoktól hogy beengedtük az irodába. A kutya láthatóan engem választott ki, mert amint kilépek az irodából, megőrül, oda megy a helyemre, nem talál, felugrik az ajtóra,ablakra,nyüszít,ugat, teljesen megkergül,csak rohangál össze vissza mint aki nem normális. Egész nap a lábam alatt fekszik, ha kiküldjük kívülről ugrál az ablakokra,ajtóra, hogy bent vagyok e. Sajna egy 1,5 szobás lakásba nem vihetem haza, menhelyre se akarjuk vinni. Mit csináljak hogy elfogadja hogy a nap végén otthagyom a munkahelyemen, és én elmegyek haza,ő pedig nem? Miért ragaszkodik annyira hogy megőrül szó szerint ha nem vagyok ott? Úgy sajnálom!2017. jan. 13. 08:58
11/12 anonim válasza:
Elég nagy esélye van, hogy örökbefogadják, mivel még fiatal és közel fajtatiszta. A fajtamentők akár úgyis tudnak segíteni, hogy írsz nekik, ők kirakják és addig ideiglenesen ott van nálatak, amég nem jelentkezik gazdi. (a fiatal kutyákért általában egyből).
12/12 anonim válasza:
Mindenkepp lepj kapcsolatba a fajtamentokkal es facebookon is oszd, tolts fel kepeket rola . Igy eleg valoszinu hogy hamar gazdara talal.
Ha betudnad fogadni ideiglenes par napra az lenne a legjobb, mert most megint erkezik a hidegfront. Talan meg a vegen meg bele is szeretsz es megtartod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!