Jó lenne neki így?
Figyelt kérdés
Befogattunk a barátnőmmel egy 6 hetes keverék kutyust az utcárol. Most 7 hónapos és eddig főleg a barátnőméknél élt csak párszor lakott nálunk és a barátnőméknek van egy vizsla kutyusa akivel nagyon szeretik egymást. Most úgy tűnik hogy megtudtam győzni a szüleimet hogy örökre hozzánk költözhessen a kutyus mert én többet tudnék foglalkozni vele és így is én foglalkoztam többet vele és szerintem kb ugyanúgy kötődik mindkettőnkhöz pedig nem is nálunk lakott. Az lenne a kérdésem hogy a kutyus nem lenne szomorú hogy elszakítom az eddigi otthonátol és a kutyapajtásátol?2017. jan. 12. 17:57
1/8 anonim válasza:
Szerintem kicsut biztos szomorú lenne. Nekünk is volt egy kutyánk és a mamám eladta a szomszédnak. Mindig mikor elmentünk a kerítés előtt a szomszédnál,odaszaladt hozzánk nyüszörítve....annyira sajnáltam! Mondjuk szegény kutyus már nem él!
Ugyhogy hiányozni biztos hiányozna! Esetleg majd megszokja...
2/8 anonim válasza:
Nem értem, miért rángatod el onnan, jó ott neki. A menhely meg tele megmentésre váró, szörnyű életű kis szerencsétlenekkel. Furcsa.
3/8 anonim válasza:
Utolsó! Leírta, hogy ő többet tudna foglalkozni vele és eddig is ő foglalkozott többet vele.
4/8 anonim válasza:
Ha neked több idöd van vele foglalkozni inkább legyen nállad, boldogabb lessz így az élete.
5/8 anonim válasza:
Sok kutya kerül új gazdához élete során,max az elején lesz kicsit fura,de aztán megszokja.
Ha még nem alakított ki szoros kapcsolatot a barátnőddel,szerintem találkozhatnátok a kutyájával,meg ugye vele,nem hiszem,hogy akkor felkavarná.
Ne csináljatok ebből nagy ügyet,a kutyák könnyen alkalmazkodnak,pláne ha az új helyen jobb dolga lesz.c;
6/8 anonim válasza:
Elviheted magadhoz, igaz az elején szomorú lesz mind2 kutya, de megszokják+nem kell örökre elszakítani őket, bandázhatnak együtt:)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat remélem minden rendben lesz :)
2017. jan. 12. 19:45
8/8 A kérdező kommentje:
Az még a probléma hogy egy utcába lakunk
Nem akar majd visszaszökni vagy valami?
2017. jan. 20. 12:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!