Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jó lenne neki így?

Jó lenne neki így?

Figyelt kérdés
Befogattunk a barátnőmmel egy 6 hetes keverék kutyust az utcárol. Most 7 hónapos és eddig főleg a barátnőméknél élt csak párszor lakott nálunk és a barátnőméknek van egy vizsla kutyusa akivel nagyon szeretik egymást. Most úgy tűnik hogy megtudtam győzni a szüleimet hogy örökre hozzánk költözhessen a kutyus mert én többet tudnék foglalkozni vele és így is én foglalkoztam többet vele és szerintem kb ugyanúgy kötődik mindkettőnkhöz pedig nem is nálunk lakott. Az lenne a kérdésem hogy a kutyus nem lenne szomorú hogy elszakítom az eddigi otthonátol és a kutyapajtásátol?

2017. jan. 12. 17:57
 1/8 anonim válasza:
24%

Szerintem kicsut biztos szomorú lenne. Nekünk is volt egy kutyánk és a mamám eladta a szomszédnak. Mindig mikor elmentünk a kerítés előtt a szomszédnál,odaszaladt hozzánk nyüszörítve....annyira sajnáltam! Mondjuk szegény kutyus már nem él!

Ugyhogy hiányozni biztos hiányozna! Esetleg majd megszokja...

2017. jan. 12. 18:03
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Nem értem, miért rángatod el onnan, jó ott neki. A menhely meg tele megmentésre váró, szörnyű életű kis szerencsétlenekkel. Furcsa.
2017. jan. 12. 18:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Utolsó! Leírta, hogy ő többet tudna foglalkozni vele és eddig is ő foglalkozott többet vele.
2017. jan. 12. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:
36%
Ha neked több idöd van vele foglalkozni inkább legyen nállad, boldogabb lessz így az élete.
2017. jan. 12. 18:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Sok kutya kerül új gazdához élete során,max az elején lesz kicsit fura,de aztán megszokja.

Ha még nem alakított ki szoros kapcsolatot a barátnőddel,szerintem találkozhatnátok a kutyájával,meg ugye vele,nem hiszem,hogy akkor felkavarná.

Ne csináljatok ebből nagy ügyet,a kutyák könnyen alkalmazkodnak,pláne ha az új helyen jobb dolga lesz.c;

2017. jan. 12. 18:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Elviheted magadhoz, igaz az elején szomorú lesz mind2 kutya, de megszokják+nem kell örökre elszakítani őket, bandázhatnak együtt:)
2017. jan. 12. 19:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat remélem minden rendben lesz :)
2017. jan. 12. 19:45
 8/8 A kérdező kommentje:

Az még a probléma hogy egy utcába lakunk

Nem akar majd visszaszökni vagy valami?

2017. jan. 20. 12:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!