Mi változott a kutyában?
Van egy 3 éves kan kutyusom,Lhasa apso fajtatiszta.
Tegnap hoztak hozzá egy szuka kutyát pároztatni.A kutyámnál most először járt szuka.A párzás látszólag rendben ment,a kutyám majd ki csattant az örömtől.Viszont miután elvitték a hölgyeményt úgy vettem észre hogy a kutyámat mintha kicserélték volna.Mint aki depressziós lett.Nem találja a helyét,az életkedve egyenlő a 0-val.Nem eszik,nem iszok.. Csak fekszik,bolyong a házban.Ma megint volt nálunk a hölgyemény,és míg itt volt a kutyámba visszatért az élet.Miután elvitték megint elszállt minden életedve.Szó szerint teljesen megváltozott.
Mi lelte őt?
A szomszéd kutyával minden nap találkozik,nagyon "jó barátok".
Azonban mivel bent van a házban így leginkább csak a szomszéd kutyákkal találkozik.
Már arra is gondoltam,hogy hiányzik neki a szuka,mivel ha azt vesszük elég közeli kapcsolatba került vele.
Egy gyakorlott tenyésztő ajánlotta a mi kutyánkat a hölgyike gazdájának.
Viszont az is lehetséges,hogy csak hiányzik neki a másik kutya,mert ugyanígy szokott reagálni,ha én egy hosszabb időre elutazok.
Simán hiányolja a fedezést. Kissé beindultak nála a hormonok.
Remélem, tudod, hogy innentől valószínűleg , ha megérzi bárhol tüzelő szuka illatát, nyugtalan lesz, talán még hisztis is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!