2/8 anonim válasza:
Nem. Minek? Átírni lehet. Ha tönkrement, kap másikat. De kiszedni nem lehet (vagy te felvágatnád a bőrét, és kiműttetnéd belőle???)
(én pl meg sem találnám benne, hiába tudom, hova tették.)
3/8 anonim válasza:
Elméletileg igen, de felesleges, és szerintem tilos is.
4/8 anonim válasza:
Nem, nem lehet. Remélem nem loptad azt a kutyát.
5/8 anonim válasza:
Elmész az állatorvoshoz az örökbefogadási vagy vásárlási szerződéssel, rajta mindennel, és ő felhívja az előző tulajt, majd ha minden stim, akkor átírja.
7/8 anonim válasza:
Utolsó: és milyen kókler műti ki? Mert felelősségteljes, törvénytisztelő állatorvos nem fogja.
8/8 anonim válasza:
Egy rednes állatrovos nem műti ki, szerződés alalpján megnézi át átírja a csippet. Van aki felhívja a gazdit,menhelyet is.
A loptt kutyánál szedik ki, nagy nehezen megtaláljákm ugyan is az évek során eltud csúszni, és kivágják.
Persze ennek nyoma is marad,de a szaporítókat ez nem érdekli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!