Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A bolhák megdöglenek a kutyába...

A bolhák megdöglenek a kutyában ha megkapják a nyakörvet, vagy a cseppet, vagy tovább állnak?

Figyelt kérdés
2016. júl. 27. 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Elpusztulnak, miután szívtak a mérgezett vérből. Így működnek a cseppentős szerek, vagy a szájon át adhatók, és szerintem ilyen elven pusztít a nyakörv is, nem távol tart. Vannak illóolajok, amiket elvileg nem szeretnek pl. a kullancsok, ilyen a geránium olaj vagy a dió olaj. A cseppentős irtószereknél is kell néhány nap, amíg kifejti a hatását. Tehát méreg kerül a vérbe, ettől pusztul el az élősködő.
2016. júl. 27. 19:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem. Csak mert korábban amikor feltettem a nyakörvet, azon a napon többet vakaróztak, gondoltam most menekülnek. Most volt egy pár hét pihenőidő (mert úgy tudom az kell) és most az amelyik eddig folyton vakarózott, most nem vakarózik az első pillanattól fogva, a másik amelyik eddig nem szokott, az meg most vakarja magát többet. Gondoltam átmenekültek bele a bolhák.
2016. júl. 27. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!