Megharapta a tesómat ezért anyáék oda adják egy rokonnak, de ott kint lesz a hidegben, mit tegyek?
Szerdán jönnek érte,addig be van zárva,addig nem is mehetek oda hozzá. :(((
A kistesóm hibája volt. Mit tegyek? Szálkás szőrű vizsla :(
Nagy az Isten állatkertje....a szüleidet kéne kitenni, egy lakatlan szigetre, mert ezek szerint se gyereket, se kutyát nevelni nem tudnak.
De akkor minek nekik?!
Jaj, figyelmetlen voltam. A másfél éves azért már nem annyira kölyök. De még így is kíváncsi vagyok, mekkora a testvéred. Meg az a baj, hogy máshol lehet tényleg jobb helyen lenne (nem feltétlenül ott, ahova viszik, sőt...), mert ha másfél év alatt nem sikerült megtanítani a tesódnak, hogyan kell bánni a kutyával, és a szüleid most is inkább bezárják szerencsétlent, innentől normális élete már nem lehet veletek... :( egy kutyát tanítani és szocializálni kell, ezt is jegyezd meg, ha valamikor majd szeretnél egyet. Egy kutya se úgy születik, hogy tudja, hogyan kell viselkedni az emberekkel.
(14-es és 16-os voltam)
A tacskóval (ha már oda viszik) első perctől foglalkozz!
Sajnálom a testvéred, de hány évesek vagytok, hogy neked kell kvázi nevelni azt a gyereket, hogy te figyelmezteted, ha rosszat tesz?
#19 Kutyával nőttem fel, és én is kisgyerekek és állatok között mozgok :)
Lehet, hogy nem egyszer kell elmondani, hanem kétszer, de igen is el kell magyarázni neki. Amúgy érdekes módon, engem sose harapott meg kutya, és az én kutyám se harapott meg gyereket. Vajon miért? Mert már a legelején el lett magyarázva, hogyan kell velük viselkedni, és amíg nem voltunk megbízhatóak, a szüleim nem hagytak felügyelet nélkül vele. Ugyanezt csinálom én is, nem hagyom kettesben a kutyát a gyerekkel, amíg nem vagyok biztos benne, hogy mindketten tudják, hogyan kell a másikkal bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!