Hol lehet szalmát venni?
Figyelt kérdés
A kutyám házába szeretnék majd jövőre, azt hallottam, hogy jobb, mint a takarók, ilyesmik.
Viszont nem lesz tőle bolhás? Anyukám mondja folyamatosan ezt, de nem tudom honnan szedte, és hogy van-e valóságalapja.
Hol lehet szalmát szerezni? (Kecskeméten élek, hátha valaki tud errefelé valami helyet:D)
2017. jan. 8. 17:38
1/4 anonim válasza:
Bár mi nem Kecskeméten lakunk, de nálunk táp-takarmány boltokban lehet venni. egy kisbála 300-600 Ft. Nálunk ennyi egész télre jó, többször cseréljük.
2/4 anonim válasza:
Mi az ismerősünk lovastanyájárol hozzuk minden évben bár ezzel nem nagyon segítettelek ki de a bolhákkal kapcsolatban nem lessz bolhás tőle nyugi :) Az enyémek évek óta szalmába alszanak és nincsenek bolháik :)
3/4 anonim válasza:
Nem lesz bolhás főleg ha rendszeresen cseréled. Talán kecskeméten esetleg a környékén is van valaki aki tart lovakat, juhokat stb esetleg van ott valami mezőgazdasági telep... Nekik szokott lenni. Tőlük is vehetsz szerintem. Én is így vettem 300ft volt egy kisbála.
4/4 anonim válasza:
Budapest környékén keresek szalmát. Normál áron.
Tud valaki? Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!