Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol lehet szalmát venni?

Hol lehet szalmát venni?

Figyelt kérdés

A kutyám házába szeretnék majd jövőre, azt hallottam, hogy jobb, mint a takarók, ilyesmik.

Viszont nem lesz tőle bolhás? Anyukám mondja folyamatosan ezt, de nem tudom honnan szedte, és hogy van-e valóságalapja.

Hol lehet szalmát szerezni? (Kecskeméten élek, hátha valaki tud errefelé valami helyet:D)

2017. jan. 8. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Bár mi nem Kecskeméten lakunk, de nálunk táp-takarmány boltokban lehet venni. egy kisbála 300-600 Ft. Nálunk ennyi egész télre jó, többször cseréljük.
2017. jan. 8. 20:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi az ismerősünk lovastanyájárol hozzuk minden évben bár ezzel nem nagyon segítettelek ki de a bolhákkal kapcsolatban nem lessz bolhás tőle nyugi :) Az enyémek évek óta szalmába alszanak és nincsenek bolháik :)
2017. jan. 8. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lesz bolhás főleg ha rendszeresen cseréled. Talán kecskeméten esetleg a környékén is van valaki aki tart lovakat, juhokat stb esetleg van ott valami mezőgazdasági telep... Nekik szokott lenni. Tőlük is vehetsz szerintem. Én is így vettem 300ft volt egy kisbála.
2017. jan. 9. 05:09
 4/4 anonim válasza:

Budapest környékén keresek szalmát. Normál áron.

Tud valaki? Köszönöm

2022. dec. 13. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!