Milyen időközönként cseréljem a szalmát a kutya alatt?
Azt mondják hogy egy idő után megjelenik a bolha is ha sokáig van bent a szalma.
Én akkor szoktam cserélni ha már nagyon összetörte,de szeret benne feküdni és nem vettem észre h vakarózna tőle.
Vagy cseréljem gyakrabban?
A bolha akkor jelenik meg, ha a szalmában eleve vannak bolhák, csak úgy magától nem.
Akkor kell cserélni, ha nedve lesz.
Amerikai Pitbull szuka.
De az udvaron tartjuk,mivel elég rövid a szőre ezért szigetelt kutyaólat csináltam neki.
Kívül fenyő deszka belül osb lap,és a kettő között 4cm-es hungarocell mindenhol,még a padló és a tető is szigetelt.
Lábakon ál az egész így a talaj menti fagy sem éri el.
És a bejáratnál 1,5mm vastag fagyálló víztiszta hő függöny van felszerelve átfedéssel.
Ha hosszabb időt van bent,akkor még a függöny is bepárásodik mint az ablak,és ha benyúlsz érezhetően jó meleg van.
a borderem csak napközben van kint és a terasz alatti részt kapta meg(alulról, felülről és minden oldalról zárt kb 5m2 és egy egy méter széles ajtó van rajta). oda csináltunk neki egy 1mx1m-es, fél m magas izét és abba rakunk minden évben egy kockabála szalmát. ez egész télre elég szokott lenni.
de ha pl van rajta bolhanyakörv már nem szabadna a kutyának bolhásnak lennie.
Én meg tegnap arra érkeztem haza hogy leszaggatta a hőszigetelő függönyt,aminek "nagyon örültem"
Csak azt nem értem hogy miért,mert már fent volt egy ideje és eddig nem zavarta,úgyhogy nem tudom hogy rakjak e fel neki másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!