Nektek milyen fajta kutyátok van?
Figyelt kérdés
Ha rottweiler, akkor nem tudjátok, milyen játékot kéne neki adni, amit nem bír szétmarcangolni?
Az enyémnek minden egyes játéka a kukában végezte, és nem bírunk neki olyat adni, amit nem szedne szét
2017. jan. 8. 12:00
2/23 anonim válasza:
Nekem akitám van, ő csak a plüssöket tépi szét, úgy tudom vannak elég strapabíró játékok is de azok drágábbak mint a simák.
3/23 anonim válasza:
Nekem is rottim van, s szintén mindent tönkretesz pár óra alatt. A múltkor vettünk 1500 forintért vastag kötélcsomót, pár óra múlva cérnává cincálta. Mi a nyers marhatérdcsontba bízunk, azzal órákig elvan, lassan rágcsálja, őrzi. Még rossz zoknikat szoktam csomóvá kötni, s azt adni neki, de hamar megunja. Esetleg még farmer darabra köthetsz egy csomót, és azt add neki, hátha az bejön a kutyának.
4/23 anonim válasza:
Adj neki ásványvizes palackot. Hamar szétszedi, de szeretik. Meg ha isztok palackos vizet akkor naponta laphat újat.
7/23 anonim válasza:
Próbáld ki a KONG-nak az Extreme játékait. Direkt ilyen kutyának van csinálva aki mindent széttép. Konkrétan erre gondolok: [link]
Alúlról tudsz bele tenni valamilyen csemegét is a kutyának így biztosan leköti.
8/23 anonim válasza:
Ha nem szimpatikus amazonról akkor itt van egy belföldi forgalmazó. Nem a legolcsóbb de elég masszív, nekünk a kutyák szeretik és még nem tudták tönkretenni.
9/23 anonim válasza:
Van egy shiba inu és egy bichon, őt most Karácsonyra kaptam (egyetemista vagyok, külön élek nyár óta).
10/23 anonim válasza:
Egy közép-snauzer és egy jagd terrier
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!