Hány évesen pusztult el a kutyátok? Milyen fajta volt?
Angol cocker spániel 15 évig élt,végelgyengülésben pusztult el,elaludt.
Beagle 8 éves volt,beteg lett az agya,el lett altatva. Pontos diagnózis nincs ,de pár nap alatt annyit romlott,hogy már hátrafelé ment...
Jelenleg mudi van,7 éves lesz novemberben.
Mind ivaros kan (volt)
Bobtail szuka 15 évesen végelgyengülésben...
Rottweiler szuka 12 évesen lépdaganatban...
Gyerekkoromban volt egy tacskonk o tizenpar evesen halt meg el kellett altatni. Cukorbeteg lett es nem erzett mar szagokat nem.evett nagyon lefogyott 😔
Kuvaszt is el kellett altatni mert megbolondult es csaladtagra tamadt. O is mar joval 10 folott volt.
Berni pasztor 14 evesen halt meg. Valamilyen daganata volt. Eloszor csak etvagytalan volt nem tudtak mi baja azt mondtak oreg. Aztan vert hanyt. Elaltattak mert azt mondtak nem tudnak segiteni a mutetet se elne tul. Tul oreg hozza. 😢
Szálkásszőrű tacskó volt,
11 évesen pusztult el.
Akkor kaptuk amikor én születtem szóval kb. egy idős volt velem!
Pontosan nem tudom mi baja volt de egyik nap kicsit rosszul vette a levegőt! Nem tudtuk mi baja van kicsit vártunk hátha jobb lesz. De nem lett jobb. A végén már alig alig kapott levegőt és az állat orvos adott tipeket de úgy tünt már túl késő! Ez pár éve volt. Most is hiányzik de már van egy másik kutyám!
2 es vagyok
Lehet, de ez a lényégen egyentalán nem változtat.Nyolc vagy kilenc voltam amikor kaptam, szóval akkor nem láttam e között különbséget. És attól még ugyan úgy ők is legyengítik a kis szervezetüket, csak az utána valmivel kegyesebb az ezutáni életük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!