Mit lehet kezdeni a túlzott szőrhullással?
Figyelt kérdés
Adott egy közel 7 éves boxer (szuka). 5 éves korában ivartalaníttattuk, azóta egyfolytában olyan szinten hullik a szőre, mintha megállás nélkül vedlene. Elég kiborító, hogy minden tele a szőrével, napi két porszívózás mellett is. Emellett naponta átfésülöm, na az sem egy fáklyásmenet. Nagyon durván jön ki a szőre fésüléskor is, több maréknyi. Dokival beszéltem már többször is erről, azt mondta, ez normális, vannak kutyák, akik ivartalanítás után ennyire durván hullajtják a szőrüket. Jó doki, elhiszem neki, csak hát ez az állapot kezd egyre nehezebben tűrhető lenni. Mivel kinti-benti kutya, egyértelmű, hogy a télen rengeteget van bent. Aminek az az eredménye, hogy szó szerint MINDEN tele van a szőrével. Nem szoktam fürdetni, de lehet, hogy használna?2017. jan. 7. 09:56
1/3 anonim válasza:
A fürdés nem, legfeljebb eldugulna a lefolyótok, viszont egy Furminatort be kéne szerezni, sokkal több szőrt tud kiszedni, mint egy normál fésű. Valamilyen bőr-szőr regeneráló vitamint még adnék mellé.
2/3 A kérdező kommentje:
Most utánanéztem ennek a Furminátornak, hát nem kevés fajta van belőle. Ráadásul árban is vannak elég nagy különbségek. [link]
Mennyivel tudhat többet egy 8ezer forintos, mint a 3ezres? Van valamelyikkel tapasztalatod, amit ajánlani tudnál?
2017. jan. 7. 10:58
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!