4,5 hónapos bullterrieremnek délután óta ömlik a nyála. Szokásosan viselkedik, de nagyon aggaszt, hogy patakokban ömlik. A fogzás okozhatja ezt a túlzott nyáladzást? Vagy kezdjek megijedni?
Figyelt kérdés
2015. jún. 16. 21:04
1/9 anonim válasza:
Szerintem ott gáz van, nem hiszem hogy a fogzás ennyire látványos lenne. Legalább is az én kutyáimnál észre sem vettem mikor váltották, pedig volt már pár.
Szerintem mutasd meg dokinak.
2/9 anonim válasza:
Van más tünete is, vagy csak ennyi, de amúgy jókedvű, eszik-iszik-játszik?
3/9 A kérdező kommentje:
Semmi különöset nem vettem észre a viselkedésén. Eszik, sőt fal, mint mindig. Iszik is. Voltunk már sétálni is, ugyanolyan virgonc. Játszik is... Ezért gondoltam, hogy annyira csak nem lehet nagy baj, de akkor meg honnan ez a rengeteg nyál. :( Szegény nem győzi visszanyelni.
2015. jún. 16. 22:23
4/9 anonim válasza:
Hát ilyenkor érdemes felhívni telefonon az állatorvost, hátha látott már ilyet, és rögtön megmondja, mi lehet a baj, és kell-e vele menni, vagy sem :)
5/9 A kérdező kommentje:
Úgy lesz, csak annyi rosszat olvastam a neten, hogy eléggé megijedtem, hogy vigyem-e már az ügyeletre vagy mi legyen. De így, hogy a töménytelen nyálon kívül semmi baja nincs, azért nyugodtabb lettem. Csak érdekes, mert nem nagyon találtam ilyet sehol... Mindenki azt írta, hogy társult mellé más tünet is.
2015. jún. 16. 23:45
6/9 anonim válasza:
Vidd el az ügyeletre.A bullterrierek igen jól tudják titkolni a legnagyobb fájdalmat is.Sajnos tapasztalatból tudom.
Még olyankor is a szokásos módon viselkednek sokszor,mikor tényleg fáj nekik valami.
7/9 anonim válasza:
Én első körbe a hideg miatt a torokgyulladást említeném. A mudimnál is ugyan ilyen tünete volt. Ráadásul nekem is ki kellene vetetni a mandulámat, amikor begyullad (gyakran...)én is nyálzok napokig, és utálom...
Kíváncsi leszek, mi a baja. Nem köhög?
8/9 A kérdező kommentje:
Felhívtam az állatorvost és azt mondta, hogy mivel most jönnek a rágó fogak az is okozhatja, és nem párosult semmilyen tünet mellé, ezért (evett, ivott, játszott, virgonckodott ugyanúgy, mint máskor) ezért nem valószínű, hogy nagy baj lenne. Másnap délutánra abbamaradt a nyáladzás így nem tudjuk, hogy mi lehetett a baj. Azóta sem jelentkezett nála semmi rosszra utaló jel.
2015. jún. 28. 22:01
9/9 anonim válasza:
Az én kutyám akkor nyáladzik erősen amikor egy pókot vagy vmi rovart megeszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!