Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ajánlájátok a Dr. Juhász...

Ajánlájátok a Dr. Juhász Tamás állatkórházat?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki, hogy az egyik kutyámnak könyökizületi diszpláziája van. Ezt a kisállatkórházat ajánlották.

Vannak személyes tapasztalataitok? Ha igen légyszi írjátok le !

2010. máj. 4. 16:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%

A légkörrel nincs semmi baj,tényleg nagyon kedvesek.Mi egy hétig voltunk ott,egész nap a kutyám mellett voltam ezért láttam egy-két dolgot.

De nekem egy orvos ne mondja azt,hogy "azt hittük......." A vége az lett,hogy azonnal altasuk el örökre, még szerencse hogy nem hallgattam rá.Azota eltelt jó pár hónap igaz,hogy maradandó károsodásai maradtak,de igy is egy nagyon boldog kutyus.

2010. máj. 5. 13:04
 12/18 topbirodalom válasza:
67%
Én a cane corsomat vittem hozzájuk, bal hátsóban keresztszalag szakadással. Röntgenezni akarták, az előtte szokásos altatószert azonban az orvos "véletlenül" túladagolta, így a kutyám szinte azonnal elhalálozott. Erre való tekintettel nem, nem ajánlom őket.
2013. okt. 16. 23:21
 13/18 anonim ***** válasza:

Csak a férfi orvosokat ajánlom, azok határozottak.

Mi most voltunk ott Dr. Végh Zsófiánál, egy egyszerű cicaköröm vágáson. Szépen belevágott a cicusom hátsó lábába, aki ennek következtében rátámadt Édesapámra(mivel neki kellett lefognia, na már ez is gáz)

Fölhívtuk, hogy ez most mi? Vérzik a cica lába, akkor elismerte, hogy belevágott, majd 10 perc múlva visszahívott, hogy ő nem csinált ilyet. Minderre elkért kb 2000 Ft-ot. A semmire. Arra, hogy megmérte a 6 éves macskám lázát, és belevágott a körmébe. Köszönjük szépen, megtesszük a megfelelő lépéseket.

A másik rossz tapasztalatunk pedig az, hogy ismerősünk vitt két kölyök macskát vizsgálatra, mely abból állt, hogy megmérte a macskák lázát. Nos, ezért elkért 5000Ft-ot.

2014. márc. 8. 17:13
 14/18 KaitlynApril válasza:
49%
A klinikában egyértelműen látszik,hoy ez nekik nem csak egy munka,hanem tényleg érdekli őket az állat sorsa. Én úgy gondolom , hogy az egyetlen negatívum az az,hogy nekünk kell segíteni az állat lefogásában pl egy röntgennél,de valószínüleg ez azért van,mert mindenki rendel vagy éppen a műtőbe van, ezáltal csökkentve a várakozási időt. Összességében ajánlani tudom, bár az tény, hogy én szívesebben viszem férfi állatorvoshoz,az ok pedig az, hogy volt összehasonlítási alkalmam.
2014. nov. 10. 13:39
 15/18 anonim ***** válasza:

Utolsó, az asszisztens mire való? Mikor egy állat támad, mert fájdalmat okoz neki az orvos, nem a sarokba kéne ugrani(asszisztens) meg kiszaladni a teremből("doktornő") és az állatot okolni, hogy miért ilyen.

Higiéniáról meg annyit, hogy hulla szag van, mikor bementünk a "vizsgálóba" a hátsó ajtót nem csukták be, ott feküdt egy németjuhász a saját vèrében. Szerintem undorító, én keresnék más dokit!

2014. nov. 11. 21:19
 16/18 anonim válasza:

Bevittem a kutyusom epilepsziás rohammal, előző napi altatóra reagált így egy apró beavatkozás után.

Megbíztam bennük, másfél napig volt náluk a kutyám, onkivuletben, állandó remegesben.. Miután elhoztam, és elvittem az Egyetemre, mert láttam, hogy milyen ordenáré körülmények között tartották, az Univetben megállapítottak, hogy KISZÁRADT! Estére belehalt, mar nem tudták megmenteni. A halál oka súlyos kiszáradás, ami a zaroleletén is szerepel.

A rohamai is azért nem múltak, mert nem kapott megfelelő folyadékmennyiseget, ami a vesejet atmosta volna. Ez két, független állatorvos szakmai véleménye a korlapok es eredmenyek alapján.

Hogy tehettek ilyet a Juhász klinikán? Az ELSŐ hogy egy inni-enni képtelen, kataton allapotban lévő kutyára megfelelő infúziót kötök!

Plusz a pisijeben feküdt, nekem kellett szólnom, hogy csereljek mar ki a pelenkát alatta! Undorító banda. Egy nővért leszamitva bunkok is. Lehet, hogy egy szurit beadnak gond nélkül, de ha komoly probléma van, ide NE vigye senki a kisállatát.

2022. júl. 21. 13:49
 17/18 anonim válasza:
Nem tűnt fel, hogy a szemükben pörög a firnt számlálója? Mindegy mi baja a kedvencednek, lényeg, hogy jó sok pénzre le tudjanak venni. Nekem egy kutyust és egy cicát is kiirtottak. A kutyánál nem vették észre, hogy lenyelt egy darab purhabot, és eldugult a bele. Mire ki lehetett tapintani, menthetetlen volt. Pedig jó sokáig kezelték, jó sok pénzért. A lábamat nem tenném be hozzájuk. Annyi jó állatorvos van, akik még szeretik is a kis betegeiket.
2022. okt. 1. 10:37
 18/18 anonim válasza:
Természetesen a firnt helyett forintot szerettem volne írni. Bocs
2022. okt. 1. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!