Ajánlájátok a Dr. Juhász Tamás állatkórházat?
Úgy néz ki, hogy az egyik kutyámnak könyökizületi diszpláziája van. Ezt a kisállatkórházat ajánlották.
Vannak személyes tapasztalataitok? Ha igen légyszi írjátok le !
A légkörrel nincs semmi baj,tényleg nagyon kedvesek.Mi egy hétig voltunk ott,egész nap a kutyám mellett voltam ezért láttam egy-két dolgot.
De nekem egy orvos ne mondja azt,hogy "azt hittük......." A vége az lett,hogy azonnal altasuk el örökre, még szerencse hogy nem hallgattam rá.Azota eltelt jó pár hónap igaz,hogy maradandó károsodásai maradtak,de igy is egy nagyon boldog kutyus.
Csak a férfi orvosokat ajánlom, azok határozottak.
Mi most voltunk ott Dr. Végh Zsófiánál, egy egyszerű cicaköröm vágáson. Szépen belevágott a cicusom hátsó lábába, aki ennek következtében rátámadt Édesapámra(mivel neki kellett lefognia, na már ez is gáz)
Fölhívtuk, hogy ez most mi? Vérzik a cica lába, akkor elismerte, hogy belevágott, majd 10 perc múlva visszahívott, hogy ő nem csinált ilyet. Minderre elkért kb 2000 Ft-ot. A semmire. Arra, hogy megmérte a 6 éves macskám lázát, és belevágott a körmébe. Köszönjük szépen, megtesszük a megfelelő lépéseket.
A másik rossz tapasztalatunk pedig az, hogy ismerősünk vitt két kölyök macskát vizsgálatra, mely abból állt, hogy megmérte a macskák lázát. Nos, ezért elkért 5000Ft-ot.
Utolsó, az asszisztens mire való? Mikor egy állat támad, mert fájdalmat okoz neki az orvos, nem a sarokba kéne ugrani(asszisztens) meg kiszaladni a teremből("doktornő") és az állatot okolni, hogy miért ilyen.
Higiéniáról meg annyit, hogy hulla szag van, mikor bementünk a "vizsgálóba" a hátsó ajtót nem csukták be, ott feküdt egy németjuhász a saját vèrében. Szerintem undorító, én keresnék más dokit!
Bevittem a kutyusom epilepsziás rohammal, előző napi altatóra reagált így egy apró beavatkozás után.
Megbíztam bennük, másfél napig volt náluk a kutyám, onkivuletben, állandó remegesben.. Miután elhoztam, és elvittem az Egyetemre, mert láttam, hogy milyen ordenáré körülmények között tartották, az Univetben megállapítottak, hogy KISZÁRADT! Estére belehalt, mar nem tudták megmenteni. A halál oka súlyos kiszáradás, ami a zaroleletén is szerepel.
A rohamai is azért nem múltak, mert nem kapott megfelelő folyadékmennyiseget, ami a vesejet atmosta volna. Ez két, független állatorvos szakmai véleménye a korlapok es eredmenyek alapján.
Hogy tehettek ilyet a Juhász klinikán? Az ELSŐ hogy egy inni-enni képtelen, kataton allapotban lévő kutyára megfelelő infúziót kötök!
Plusz a pisijeben feküdt, nekem kellett szólnom, hogy csereljek mar ki a pelenkát alatta! Undorító banda. Egy nővért leszamitva bunkok is. Lehet, hogy egy szurit beadnak gond nélkül, de ha komoly probléma van, ide NE vigye senki a kisállatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!