Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Istenem mit tettem!?

Istenem mit tettem!?

Figyelt kérdés
A kutyámat magára hagytam amíg elmentem mosdóba. Addig az asztalra ki volt rakva csokis töltelékű keksz. Egy nagylábujj körömnyit benyalt belőle. A keksz kb 7 mm vastag. Amit megevett az kb 4,5x3 cms. Lesz tőle komolyabb baja? Ez az első ilyen amiről tudok. 5 kgs a kutya.
2017. jan. 6. 16:49
1 2
 11/16 anonim válasza:
0%
Kedves kérdező! A kutyák többsége imádja az édességeket, egy kis csokiskeksz vagy egy kis csoki tökéletes jutalomfalatnak is :) nyugi, semmi baja sem lesz 20/L
2017. jan. 6. 20:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Istenem, hogy tehettél ilyen borzalmas dolgot?!?!
2017. jan. 6. 20:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Elbagatelizálják itt a dolgot, de gondolná valaki, hogy fél zacskó mazsolától meghalhat egy ekkora kutya? Azt se hinné senki. Mondjuk körömnyi csoki még nem gond szerintem se, meg az se mindegy, hogy tömény étcsoki vagy kakaómassza vagy tejcsoki. Étcsoki a legveszélyesebb. Én 20 kg-os kutyám egyszer a csokimikulást ette meg a csizmából, semmi baja nem lett, de ugyanekkora igazi étcsokitól biztos meghalt volna.
2017. jan. 7. 02:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Erről eszembe jutott valami, ami a napokban történt velem. Én is azt hittem egy pár pillanatra, hogy esetleg kinyírtam a kutyámat. Karácsonykor otthon voltam édesanyámnál és sütött valami almás zabkekszet, amit én a tv előtt eszegettem este és a végükből mindig dobáltam a labradoromnak, amikor egyszer csak hirtelen bevillant, hogy ez nem cukorral készült, hanem eritritollal, amiről fogalmam nincs, milyen hatással van a kutyákra, ott van ugye a xilitol (nyírfacukor), ami szintén egy cukoralkohol és meglehetősen mérgező számukra, konkrétan 0,1g/testtömegkilogramm már hipoglikémiát okoz náluk. Mit ne mondjak, kapásból felment a duplájára a vérnyomásom ettől a gondolattól, három másodperc múlva már néztem a neten, hogy milyen a kutya és az eritritol viszonya :) Hálistennek az nem mérgező nekik. Hát lefőttem rendesen :)))
2017. jan. 7. 08:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Az enyém megette a gyereknek osszevasarolt telapora eltett nagy szatyor csokit

Szobakennelben van ha elmegyünk, de eltort a zar valahogy,es kiazabadult.

Nem lett baja.

2017. jan. 7. 14:34
 16/16 anonim válasza:
Nem lesz baja,ha az én macskám egy fél szatyor sportszelettől csak hányt egyet,akkor a te kutyádnak ennyitől nem szabadna,hogy baja legyen,nyugi :)
2017. jan. 8. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!