Milyen kutyáitok vannak?
Milyen fajta?
Fiú vagy lány?
Mennyi idős?
Hogy hívják?
Ha tudtok, képet is csatolhattok róla :)
Csak unatkozok, és szeretem a kutyákat, kíváncsi vagyok nektek milyen kutyusotok van :)
Egy fekete-fehér keverék, 4 éves, szuka, ivartalanított, ő Zizi.
Egy vörös palotapincsi, 14 éves, kan, ivartalanított, ő Pupi.
Két kan menhelyi keverék. Ivartank szukák egy alomból. Rengeteg fajta van bennük így az általános - Számomra nem annyira szimpatikus - szót használom rájuk: Utcai keverék.
Hadd adjak némi plusz infót:
Kutyasuliba járunk sokáig nagyon félénkek és kezelhetetlenek voltak mert a cigányoktól hozták őket. A pici 4 hetes kutyákat uszították egymásnak, a testvéreikkel a képzett kutyák "gyakorolták" a harcoltatást. Rúgták,verték őket nem csak ököllel: Deszkával vagy ami kézhez került üvegeket befőttes üvegeket vágtak hozzájuk 3 hónapos korukban télen -15 fokban az ételükez medencébe szórták és bedobták őket a vízbe. Csak ők ketten maradtak meg. 1 éves korukban fogadtam őket be. Most 5 évesek és nevelt,jól szocializált családi kutyák. Bent tartva. Sportos családban. :)
Nagyon szerencsés jószágok :) Ők teljes értékű családtagok :) ha kell vérmes mint egy medve de nyugodt is lehet mint egy berni. A jellemük ilyen :)
Bocs #2 vagyok. Két szuka kutyus Zorró (fekete) és Pipacs (vöröses)
Nem értem miért ír a telefonom kant... Csere érett (mármint a telefonom)
Képet technikai okokból nem tudok küldeni
Nekünk túrónk van.
Mármint a kutya neve az.Kistermetű keverék.1 éves.És kan.
-japán akita inu
-szuka
-11 hónapos
-Lizzy
Németjuhász keverék
lány
8 hónapos
Kitti-nek hívják és imádnivaló bolondos kutyus :)
11 éves pumi, Bogáncs,
2 éves kuvasz, Dömötör, mindkettő kan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!