Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát? (kis méretű)

Milyen kutyát? (kis méretű)

Figyelt kérdés

Szeretnék egy kutyát, de mindenképpen egy kisméretűt. Yorkit és a westie-t nem akarok, milyen kis termetű kutyosok vannak, amik lehetnek a lakásban is és a kertben is? :)

(Menhelyről nem szeretnék, mert anyukámék elhoztak egyet, és a kisméretűnek mondott kutyus majdnem a derekamig ér most. :D)

2010. máj. 4. 15:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
Pl. Bolognese, pincser, csivava, tacskó, törpe snaci, sheltie, spiccek, törpe uszkár stb.
2010. máj. 4. 15:47
 2/14 anonim ***** válasza:
75%

Nos ha már picit idősebb pl. féléves kutyát választasz az biztos nem nő a térdedig, illetve menhelyeket olyan kutyák is vannak akik igazoltam fajtatiszták csak a gazdi nem tudja tartani az almot. De persze ez szíved joga.

kis testő fajták:

Palotapincsi,Mopsz,Shih-tzu,Máltai selyemkutya,spániel, tacskó, mopsz, francia angol bulldog,csivava,bolognase

de azt azért remélem figyelembe veszed, hogy ezek nem olcsó kutyák! Akár 100ezer forintot is rá kell szánnod, mert vannak 15-30 ezerért is kutyák eladók, de azok többnyire szaporítóktól vannak és a kutyádat aztán élete végéig hordhatod az állatorvoshoz kezelésekre, plussz mire felnő a kutya lehet hogy kiderül, hogy nem is olyan mit amilyet te szerettél volna(sokan megjárták már így).

A jó kennelt többek közt arról fogod megismerni, hogy az adásvételi szerződésben a tenyésztő vállalja a felelősséget, a kutya genetikai hibából való megbetegedéséért.

2010. máj. 4. 15:51
 3/14 anonim ***** válasza:
67%

Én a Francia bulldogot tudom neked ajánlani!

Gyönyörű kutyák , édesek , nagyon aktívak , prögősek , és jó fejek !Kint és bent is lehet tartani nekem is van (egy hófehér kis "ördög" ) :)

De vigyázz hogy jó helyről vásárold , mert sok a szaporító!

2010. máj. 4. 15:56
 4/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. A pénz megvan már, és utánaolvastam, szaporítóktól semmiképp sem. Olyan 80-90 ezerre gondoltam. Most hogy nézegettem, a havanese nagyon megtetszett. Két hete voltam menhelyen, nagyon édesek voltak a kutyák, de valahogy nem volt meg a 'szerelem első látásra' dolog. :)
2010. máj. 4. 16:05
 5/14 A kérdező kommentje:
A francia bulldog is nagyon aranyos! :D
2010. máj. 4. 16:06
 6/14 anonim ***** válasza:
cairn terrier, skye terrier, foxi, parson vagy jack russel terrier, törpe snaci, kínai kopasz, törpe uszkár
2010. máj. 4. 16:58
 7/14 anonim ***** válasza:
67%
Én a havaneset csak ajánlani tudom! Nekem is az van. Hihetetlenül imádnivaló! Nagyon szereti a gyerekeket és mindenkivel barátságos. A szőre igényel egy kis figyelmet de nem vészes. Bohókás kutyusok de NAGYON okos is.
2010. máj. 4. 18:51
 8/14 anonim válasza:
100%
Én a tacskót ajánlanám, nagyon tiszta és okos állat. Bent imád a szőnyegen heverészni, kint viszont hatalmasakat sétálni, no és persze ásni minél nagyobb gödröket! :-)
2010. máj. 4. 19:00
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem nincs mopszom, mégis őt tudom ajánlani. szerintem hihetetlenül aranyos:) meg a szőre is rövid.
2010. máj. 4. 19:02
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Most ne hari,hogy ide írom! Nem tudom mér hordja le mindenki a szaporítókat...Nekem volt egy tacskóm és soha semmi baja nem volt és szaporítótól kaptam[nem mi hoztuk,de ez mind1]Egyszer ütötte el az autó,de akkor kiszökött és nem vettük észre:( De pár nap alatt felgyógyult!!! Úgyhogy ennyit arról,hogy nem mind1 honnan veszed a kutyád[jó persze nem is mind1,de egy kutya ha valamilyen baja van az kívülről is látszik születése óta.Pl.: Dületebb szemek stb.]
2010. máj. 5. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!