Hallottam, hogy a kutya szőrének jó a tojás, de milyen formában, nyersen, főve vagy sütve, hogy a legjobb?
Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 12:40
2/8 anonim válasza:
Szia!
Tényleg jó a szőrének, mi is mindig adtunk a kiskutyáknak és vedlés után a nagyoknak is. Csak a sárgáját add oda, ha teszel hozzá pici tejet-cukrot nagyon fog ízleni a kutyusnak. :)
3/8 anonim válasza:
Szia, én hetente 2x adtam a kutyámnak nyers tojássárgáját. Megette simán is, de ha cukorral adtam, kinyalta a tányérját és tolta maga előtt :)
4/8 anonim válasza:
még jó h szerencsétlen kutyák nem döglenek bele, fűszert, cukrot soha, mert nem olyan az emésztőrendszerük mint az embereknek
5/8 anonim válasza:
Nyers tojássárgája + 1-2 kiskanál cukor + tej...olyan éppen folyós legyen miután jól összekeverted. Ezt öntsd ki neki a táljába, szeretni fogja. Legalábbis az enyim nagyon szerette :)
Szép csillógó lesz tőle a bundája.
7/8 anonim válasza:
Érdekes pontozás....pedig lényegében ugyan az. Miért kellett lepontozni ennyire??? Jó, a cukor lehet kicsit sok, meg lehet felesleges is. Egyik szülőm állattenyésztő, én tőle tanultam, hogy hogyan adjam a kutyának a tojást. Max. ezentól a cukrot kihagyom.
ma 12:54->59%-os válasz
ma 13:10->33%-os válasz
8/8 anonim válasza:
Sem a cukor sem a tej nem való a kutyának. Minek? Az enyém anélkül is befalja. Az állattenyésztés meg a kutya nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!