Lallerrrr kérdése:
A kutyám angolkóros elvittem az állatorvoshoz azt mondta angolkór beadott neki 2injekciót és megkérdeztem, hogy vissza fog álni a lába és azt mondta igen szerintetek igazat mondott?
Figyelt kérdés
10nap mulva megint kapja ugyan azt a kettőt még ma csak annyira jutottam vele hogy az uton végigbírt jönni hisz görbe mind a 2 első lába. ha vissza is áll és kigyógyul elkaphatja még egyszer ?2017. jan. 2. 22:39
13/21 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__8331677-van-e..
Ezt a kérdést is ő tette fel...
14/21 anonim válasza:
Ilyennek nem való kutya. Annyi esze sincs, hogy feltűnjon neki, a "tenyésztő" rosszul tartja az állatokat. De mindegy, neki még egy kutya kellett, egy nagy és erős pitbull, lehetőleg olcsón.
16/21 anonim válasza:
Mennyi idős a kutya? A képen az a te kutyád? Felmerül a kérdés, miért van láncon?! Tilos így tartani. Rövid szőrű kutyát meg pláne ilyen hidegben nem szabad kint tartani...
Mivel eteted, etetted eddig a kutyát?
Mióta görbül a lába?
17/21 A kérdező kommentje:
ti veletek mivan ? nem tenyésztőtöl vettem a kutyát képzeld el egy embertől vettem :) segfej azért van láncon mert nem nállam készült a kép nállam bent alszik
2017. jan. 3. 16:17
18/21 anonim válasza:
ahhoz képest hogy egy szaporító támogató kis "segfej" vagy elég csúnya a szád.
19/21 anonim válasza:
"nem tenyésztőtöl vettem a kutyát"
Eleg baj az... Ha tenyesztotol vetted volna, most nem lenne beteg.
20/21 A kérdező kommentje:
épp azért vettem ne segfejezz épp azért vettem mert beteg és nembírtam végig nézni hogy láncon van de nem olyan súlyos a helyzet de akkor is kapott 2injekciót és azt mondta az állatorvos visszafog álni a lába 10nap mulva ismétlés
2017. jan. 3. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!