Normális szülők elvinnék állatorvoshoz a kutyát?
1. Szerintem ne beszélj így a szüleidről. Nem biztos, hogy mindent értesz és átlátsz a problémáikból, és tuti nem is tökéletesek, de úgy, ahogy, eltartanak téged és azt a kutyát is. Ne csak azt lásd meg, hány gyereknek "jobbak" a szülei (nem is biztos, hogy jobbak, csak kívülről te úgy látod, azok), hanem azt is, hány gyereknek sokkal rosszabb mint neked. Fogalmad nincs, hány kölyköt hagynak ott a szülei, hány állami gondozott, magára hagyott gyerek van. Akármilyenek is, köszönd meg, hogy gondoskodnak rólad, szeretnek és nevelnek.
2. Próbálj meg velük őszintén, nem ítélkezően, nem szemrehányóan beszélni a problémáról.
3. Ha nem jön össze, menj be egy állatorvoshoz, aki legalább arcra szimpatikus, és meséld el neki a problémádat ugyanígy, ahogy most nekünk elmondtad. Ha bemész max két-három állatorvoshoz, minimum egy lesz a háromból, aki megért, megsajnál és felajánlja, hogy ingyen is megvizsgákja a kutyust. Addig is kíméld!
Ideje volna felnőnöd és ahelyett, hogy ennyi energiát pazarolsz más hibázatatására magaddal törődni. Abszolút irreleváns egyébként is, hogy ki a hibás, mivel semmit nem számít ah elyzet megoldásában. Itt nem csak az ő de a Te viselkedéseddel is komoly gondok vannak, magí ezen nem változtatsz addig jobbat ne is remélj, mitöbb panaszkodni sincs jogod!
Másrészt sima izomláztól kezdve addig, hogy tüskébe lépett, bármi lehet, egyáltalán miből szülted le, hogy csípődiszplázia?
5.: Kár hogy nem olvastad el, leírtam, hogy munkát keresek. Honnan tudod hogy sohasem dolgoztam, milyen kiadásaim voltak? Én 21 éves vagyok, 16 évesen jó hogy kioktatsz, amiért a külsőd miatt kaptál valamilyen munkát.
A többieknek pedig köszi, nem hálátlan vagyok, nem magamnak akarok követelni, hanem a kutyának, még ha ez így is jött le, próbáltam tényszerűen leírni a dolgokat. Ha mozgatom a hátsó lábát, fáj neki. Pl. régebben amikor kifeszítettem a hátsó lábát, hogy kilehessen fésülni, hagyta, most meg elkapja a lábát, mert fáj neki. Felkelni is alig bír, húzza a fenekét, és kígyózva jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!