Normális szülők elvinnék állatorvoshoz a kutyát?
vicces,hogy 21 évesen a szüleidet hibáztatod. ennyi idősen nyugodtan elmehetsz dolgozni te is.
de persze,pont te szólod le a 16 éves lányt,hogy a külsejével kapott munkát..holott pont becsülendő,hogy 18 alatt alig lehet diákmelót kapni,ő mégis utánajárt és csinálja a kutyája miatt.
te meg itt vagy 21 évesen, kb bármelyik melóra felvennének. és mégis a csúnya szülőket hibázatod,hogy nem adnak pénzt..
pedig rengeteg diákmunka van,főleg most augusztus legvégén...
próbálj kölcsön kérni anyukádéktól a kutyára és ha melózol majd visszadod..
Nem tudom mi van a szüleid és közted, de ezt nem az én/mi dolgunk eldönteni és kezelni. (bár jó lenne, ha megoldanád, mert azért itt látszik, hogy alapjáraton van valami gond a kapcsolatotokkal)
A kutyádnak viszont nagyon sokféle baja lehet. Milyen fajtájú? Persze, lehet egy diszplázia, vagy egy ízületi gyulladás, ez jól kezelhető, a diszplázia meg műthető, bár eléggé borsos az ára. De sajnos lehet ez akár egy csontdaganat is, ehhez rtg kell, hogy megállapítsák. Szerintem mindenképpen kéne egy rtg-t lőni róla, én látatlanban ennyit tudok mondani. Vidd el egy rtg-es dokihoz, és magyarázd el neki a helyzeted, kérj részletfizetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!