Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tehetek el ment a kutyám?

Mit tehetek el ment a kutyám?

Figyelt kérdés

Szilveszter estéjén a kutyám szeréntem meg ijedt mivel reggelre már nem volt a háznák és elment!😢

Az egész várost be kutattam és sehol! Mit tegyek ugy még nem döklött meg? Remélem ujra láttom..

2017. jan. 2. 11:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hol laksz, Budapesten az Illatos úton, vagy az újpesti Állatőrségnél érdeklődhetsz róla. Akár 10-20 km-et is megtesz hegyen-völgyön át az ilyen rémült kutya.
2017. jan. 2. 12:10
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

Ide feltöltheted:

[link]

2017. jan. 2. 12:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt nézd meg, nincs-e a talált kutyák között, és ha nincs, fotóval és adatokkal (telefonszám!, város, kutya jellemzői (neme, kora, felszerelés volt-e rajta, különleges ismertetőjel, megfogható-e, stb.)) jelentsd be, hogy keresed (csak írd ki a falukra).

2017. jan. 2. 15:22
 14/15 anonim ***** válasza:
74%

Gratulalok! Felelős, szerető gazdi vagy!!!!

"El is törte a lancot" magyarul van egy kutyád aki kivan lancolva a hátsó kertbe és le se tojtad, reggelre vetted észre hogy bibi van, és nincs kutya többé. És még te varsz segitséget....

2017. jan. 2. 15:52
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
#14: ami azt illeti, a kutyának kell itt elsősorban segítség. Ha ő rendben van, akkor ráérünk foglalkozni azzal, hogy ki miért volt hülye.
2017. jan. 2. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!