Mit tehetek el ment a kutyám?
Figyelt kérdés
Szilveszter estéjén a kutyám szeréntem meg ijedt mivel reggelre már nem volt a háznák és elment!😢
Az egész várost be kutattam és sehol! Mit tegyek ugy még nem döklött meg? Remélem ujra láttom..
2017. jan. 2. 11:21
11/15 anonim válasza:
Nem tudom, hol laksz, Budapesten az Illatos úton, vagy az újpesti Állatőrségnél érdeklődhetsz róla. Akár 10-20 km-et is megtesz hegyen-völgyön át az ilyen rémült kutya.
13/15 anonim válasza:
Itt nézd meg, nincs-e a talált kutyák között, és ha nincs, fotóval és adatokkal (telefonszám!, város, kutya jellemzői (neme, kora, felszerelés volt-e rajta, különleges ismertetőjel, megfogható-e, stb.)) jelentsd be, hogy keresed (csak írd ki a falukra).
14/15 anonim válasza:
Gratulalok! Felelős, szerető gazdi vagy!!!!
"El is törte a lancot" magyarul van egy kutyád aki kivan lancolva a hátsó kertbe és le se tojtad, reggelre vetted észre hogy bibi van, és nincs kutya többé. És még te varsz segitséget....
15/15 anonim válasza:
#14: ami azt illeti, a kutyának kell itt elsősorban segítség. Ha ő rendben van, akkor ráérünk foglalkozni azzal, hogy ki miért volt hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!