Szerintetek jó eledel a royal canin egy pici mopsznak?
A Royal Canin iszonyatosan drága...
Egyszer kipróbáltam a kutyámnál,1 hézt etetés után elviselhetetlen szájszaga lett és rendkívül sokat szelelt. Nagyon büdöset
Nem jó táp. Sok helyen szidják, személyes tapasztalatom nincs, de nem szimpatikus táp. Reklám az van mögötte, azt fizeted meg és nem a minőséget.
Ott van az Orijen, Acana, Platinum, Taste of the Wild, Brit Care vagy esetleg Josera, Happy dog, Brit Premium, Farmina N&D , Real Nature .
Minden kutya más, más az is, hogy milyen tápokat bír a szervezetük. Van olyan kutya amelyiknek az Orijentől foltokban hullott a szőre, neki túl erős volt ez a táp, más kutyának meg mindentől megy a hasa csak az Orijentől nem. Szóval ezt így nem lehet kiszámolni, hogy a te kutyádnak melyik a jó táp, de azok közül válogass amiket felsoroltam. Pedigreet, Chappit, Morzsit és hasonlókat felejtsd el, szarok.
Minél több egy táp hústartalma és minél kevesebb a gabona, annál jobb.
A royal szerintem nem az ordog tapja de teny hogy draga es van jobb.
Mi most real naturet vettunk az akcioban es nagyon imadjak a kutyak. Megprobaltuk az atallast ahogy a nagy konyvben meg van irva. Az lett a vege hogy a realt kiettek a regit bent hagytak. De igy se lett se hasmenes se semmi.
Josera, Dog Chow, Happy Dog, Eukanuba.
Ezeket ismerem, olcsóbbak, beváltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!