Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 240 ezerbe kerül egy Gold...

240 ezerbe kerül egy Gold kölyökkutya?

Figyelt kérdés
Ez komoly, és erre jönnek még az oltások,féreghajtó,táp?

2017. jan. 1. 12:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
97%
Ne támogass szaporítót!!! Inkább várj egy évet gyűjtsd ki a pénzed és vedd meg drágábban, de szerintem 100 körül már gtalálsz tk-s goldent max nem menő külföldi kutya az apja, hanem magyar
2017. jan. 1. 14:19
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ettől az embertől van kiskutyám csak egy korábbi alomból de ugyan ezektől a szülőktől. Most 8 hónapos a drágám és nagyon szép és okos. Szerintem nyugodzan vehetsz tőlük én nem bántam meg.
2017. jan. 1. 14:40
 13/22 anonim ***** válasza:
97%
#12 csak megsúgom az örökletes betegsége 4 éves kor körül jönnek elő.... még felesleges örülnöd
2017. jan. 1. 14:48
 14/22 anonim ***** válasza:
88%

Ha neked tőle van és a tied 8 hónapos akkor az azt jelenti, hogy a szaporító minden adódó alkalommal új almot hoz le. Szerinted mennyire egészséges ha egy kutya megállás nélkül szül? Segítek, semennyire.

A normális tenyésztők nem véletlen várnak 1-2 évet két alom között.

Arról nem is beszélve, hogy 6 hetesen nem lehet elvinni egy kutyát. Ő chip és oltások nélkül képes odaadni, tehát egyáltalán nem érdekli, hogy mi lesz a kutyával.

A kérdésre válaszolva pedig, rengeteget találsz 240 alatt is, olyan 100-120 környékén már vannak törzskönyves Golden Retriverek.

Javaslom, hogy olvasd el ezt a cikket és gondold át újra, hogy akarsz-e egy szaporítót támogatni: [link]

2017. jan. 1. 14:51
 15/22 Platypus ***** válasza:
97%

Azért ne essünk túlzásokba. A 240 ezer és az ordas szaporító között rengeteg átmenet van. Eleve ez egy nagy reményekkel megáldott kiállítási minőségű kiskutyáért reális ár. Egy hobbi célú és/vagy minőségű, de rendes tenyészetből származó kutya ára ennek a fele alatt is lehet.

A jófogásos negyvenezres kutyával nagyon megjárhatod. Az egy dolog, hogy neked nem kell a törzskönyv, az meg egy másik, hogy enélkül a szaporító azt ad el neked, amit csak akar. Ez pont olyan, mintha a kínai piacon vennél rolexet vagy parfümöt, ahol még egy blokkot se kapsz. Aztán ha kiderül hogy mégsem pontosan azt kaptad amire vágytál, a kisutya beteg lesz például az oltások hiányától, a szakszerűtlen tenyésztés miatt örökletes problémái lesznek akkor semmiféle lehetőséged nem marad panaszkodni. És a törzskönyves kutya árát sokszorosan ott fogod hagyni az orvosnál.

2017. jan. 1. 14:57
 16/22 anonim ***** válasza:
Azért kérnek 240-et a kölyökért,mert van,aki hajlandó érte kifizetni ennyit.Tudod,amíg lókaki van,addig verebet is találni.
2017. jan. 1. 15:01
 17/22 A kérdező kommentje:

Tesóm keresztszuleinel vannak 4 hetes Goldik kapok egyet tőlük ingyene, azt a pár hetet kibírom :)

Köszi a válaszokat.

2017. jan. 1. 15:10
 18/22 anonim ***** válasza:
64%

tényleg ennyibe kerül.. meg kell fizetni a tenyésztő szakmai tudását és a költségeit. hidd el,neki ezen felül nem marad olyan sok haszna..

egyébként kutyát az ember 15-20 évre vesz.szerintem nem ilyenkor kell olcsó jánosnak lenni, mert később megszívod, ha genetikai betegséggel hozod el és hordhatod állatorvoshoz élete végéig, tetemes számlákkal..

én őszintén szólva nem fogadnám el az ingyen kutyát sem,amit írtál.

de ha neked az jó,akkor oké.

én csakis a tenyésztőt ajánlom. vagy a menhelyet/fajmentőket.

2017. jan. 1. 15:35
 19/22 A kérdező kommentje:
Miért is jobb ha menhelyről hozok el egyet mintha rokonoktól?
2017. jan. 1. 15:42
 20/22 anonim ***** válasza:
95%

Ha 8 hetes lesz a kisutya nyugodtan hozd el a rokonodtól.

Mondd meg neki hogy ivartalanítsa a kutyáját.

Te is ivartalanítsd a tied. Rengeteg kutya van menhelyen, és senkinek nem hiányzik egy újabb szaporító

2017. jan. 1. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!