Hogy viselte a kutyátok a tűzijátékot?
Utolsó!
Én nem félek a tűzijátéktól,se semmitől,amitől a kutyám igen,és ha ő fél,én akkor is nyugodt maradok.Ez nálunk nem igazán vált be.Ha ő megijed egy kamiontól,jelen esetben pukkanástól,akkor nem érdekli én hogy reagálok,ő akkor is menekülne.Persze,biztos én vagyok a hülye,amiért hagyom félelemben élni,megkaptam már a sok hasonlót,de nem érdekel.Mostanában már egyre inkább kezd kinyílni,barátkozni,nem olyan félős már,de a pukkanásoktól,hőlégbalontól nagyon fél,hiába próbáltam vele hallgattatni a telefonomról hangokat,azt tudja hogy honnan jön és nyugodt,de az igazit nem szokja meg úgy,mint a kocsikat,és ennyi.Évente egyszer kibírjuk,ő is,én is.
Hogy mit akartam ezzel mondani?Hogy egy kutya,aki nem veled nőtt fel,rossz élményei vannak,és eleve egy gyengébb idegrendszerű kutya,nem biztos,hogy meg tudja ezeket a zajokat szokni.Nyilván próbálni kell szocializálni,nevelni,és amit tudok,megteszek.De ismerem őt,és tudom,hogy sosem fognak teljesen elmúlni se a hangok,se az emberek/kutyák iránti a félelmei.
BÚÉK
Az én kutyám kinti kutya, visztont kis kora óta mindentől fél(kukás autó, vihar, tűzijáték), ezért szilveszterkor mamámék nyári konyhájukba mindig be van engedve. Idén kapott gyógyfüves nyugtatót, mert minden évben bepisil, bekakil az ijedtségtől,de idén az egész éjszakát végig aludta. Most 10 éves.
#29-es vagyok. Az első mondat elején az a "jobb" nem kell. Az utolsó mondat sem kell már oda :D és az utolsó előtti mondat végén a "nem" szócska után kell egy "félt" szócska.
(Bocsánat a sok hibáért, de egy hulla vagyok most konkrétan :/ )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!