A ti kutyátok hogyan viseli a tüzijátékot?
Nem tudom igazából eldönteni, hogy az enyém félt-e, de nem akartam megvárni, hogy esetleg nagyo megijedjen, úgyhogy egy órája beengedtünk az előszobába. Azóta is békésen ott alszik.:)
Nálatok miújság?
"A kis vak kutyusom"
Ajjj, szegénykém... Neki ez még rosszabb lehet.. Így ismeretlenül is adj át egy simit a buksijára a nevemben!
Egyébként nem értem mi a jó a tüzijátékban meg a petárdában...
Mind a 4 kutyámnak ez az első szilvesztere, kint sem zavarja őket, de a biztonság kedvéért bent vannak, nehogy bedobjanak a kertbe egy petárdát...
Mivel nem tudtam, hogyan fognak reagálni, teljesen bebiztosítottam őket: bár chippelve is vannak, a nyakörvükre vettem bilétát névvel, címmel, telefonszámmal ellátva...
El se megyek itthonról, így vagyok nyugodt.
Szerencsére úgy néz ki, nem lesz semmi gáz.:)
Azért örülök, mert az előző közép-ázsiaim rettegett ilyenkor, de még a lufi látványától is megrémült...
A mostani meg le se tojja, pedig most van a védőösztönös érése kellős közepén, és amúgy egy villanypóznát is képes morogva figyelmeztetni, amíg össze nem barátkoztatom vele.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!