Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Létezik ilyen? Dacból nem...

Létezik ilyen? Dacból nem eszik a kutyám?!

Figyelt kérdés

A szóban forgó kutya egy zabagép, makacs terrier keverék. Másfél napja nem eszik.

Az utóbbi két napban nagyon bekeményítettem és nagyon szigorúan fogom, mert elegem lett a hülyeségeiből. Legutolsó húzása, hogy a futtatóban ok nélkül!!! nekiment 2 nagytestű békés kutyának. (Eddig is minden sz.rért rászóltam, szóval egyáltalán nem volt ráhagyva a rossz viselkedés, a szocializációjával is RENGETEG időt töltöttünk, egész egyszerűen az uraság egy köcsög.)

Először betegségre gyanakodtam,gyomorrontásra, mert füvet legelészett. Aztán babéziára. Kullancsot nem találtam benne, a kedve teljesen jó, aktív, nem hány, nem fájlalja semmijét. A száját is átvizsgáltam, nem-e szálka ment bele a botozástól, nem-e tört le a foga...SEMMI! Tegnap reggel kapott pár jutalomfalatot séta közben (hosszú, póráz nélküli séta), aztán se reggelit, se vacsorát nem volt hajlandó enni. Ma reggel a nagy sétára a tápból vittem magammal jutalomfalatként. És befalta simán. 10-12 szemről van szó. Hazajöttünk, lerakok elé még egy kis adag tápot, erre néz rám mint egy idiótára és elvonul.

Én meg így érzem magam:

[link]

Létezik, hogy dacból nem hajlandó enni?! Nem fog mást kapni, jó kaját kap amúgy, de fura, hogy nem eszik, pedig az a típus, aki szíve szerint még a kukákból is kienné a penészes kenyeret -_-

2016. dec. 30. 12:15
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
XD
2016. dec. 30. 17:31
 12/17 A kérdező kommentje:
Ma végre megvacsorázott :D
2016. dec. 30. 21:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Ezek szerint megehezett ☺
2016. dec. 31. 01:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nagyon jót nevettem az írásodon :D . Szerintem is nem volt eléggé éhes, de ha már eszik akkor megoldódott :) .

#4-es azért, mert valaki kicsit mérges a kutyájára nem tekinti tehernek. És én nem is ezt vettem le a kérdésből. Nekem egy hihetetlen makacs, hisztis ízig-vérig törpe schnauzerem van, nagyon feltűnően kiütközik benne a terrier vér. Néha engem is úgy fel tud idegesíteni, hogy a sírás kerülget (pl. mikor hajnali 3-kor le kell vinni szarni, mert már majdnem a szőnyegemre csinál) és 2 óráig mászkálok vele a -7 fokban, de a drágaság nem hajlandó elvégezni a dolgát csak minden egyes fűszálat lepisil, aztán a 3. lent töltött óra után hajlandó nagy kegyesen kinyomni egy 2mm-es bogyót :/ . Na olyankor én is tiszta ideg vagyok és magamban mindennek lehordom, de aztán mikor beérek a meleg házba akkor megbékélek, de jól esik néha kicsit dühöngeni, ha köcsög kutyád van. Persze akinek egy könnyű jellemű ebzete van az nem igazán érzi át ezt a helyzetet.

2016. dec. 31. 12:02
 15/17 A kérdező kommentje:

14-es köszi ezt a történetet, én is maximálisan át tudom érezni XD

Néha úgy irigylem azokat, akiknek nyugodt, mindenkivel barátságos kutyája van, akire elég szigorúbban rászólni és jól viselkedik... *ábrándozik*

Amúgy őfelsége személyesen: [link]

(Szerintem már az ábrázatán látszik, hogy nagy huligán.)

2017. jan. 1. 13:07
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
Az ábrázata alapján, ha huligánkodik, én jó alaposan "képentörölném" ~ értelemszerűen átvitt értelemben, de abba beletartozik némileg a szó szerinti kivitelezés is (pl. egy kiadós orrcsavargatás, ami jól felidegesíti őket)
2017. jan. 16. 23:00
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen, néha elég komolyan "fenékbe kell billentenem", hogy szellemiekben is visszatérjen ebbe a dimenzióba :D
2017. jan. 28. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!