Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SOS! A kiskutyám annyira...

SOS! A kiskutyám annyira harap h hozzá sem lehet érni! Mit tegyek? (BŐV. Lent)

Figyelt kérdés
Annyira harap (de csak engem) hogy hozzá sem tudok érni (néhány hónapos). Pedig soha sem bántottam, és én megyek ki hozzá a legtöbbet, én játszok vele a legtöbbet de persze csak engem harap. ha ráütök és mondom h nem szabad akkor csak azért is és még erősebben harap ahol csak tud. Ilyenkor már sírva tudnék fakadni h mi baja van velem?? Kérlek mondjatok vmit!
2010. máj. 3. 18:41
1 2
 11/13 Akiteki ***** válasza:

Miért hagyod?

Azért csinálja, mert engeded. Egyszer-kétszer jól képenvágod, hamar le fog szokni róla.

2010. máj. 3. 19:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Én sem voltam erőszak párti de amióta láttam egy neves kutya kiképzőt nevelni megváltozott a véleményen. Ez a kiképző többek közt terápiás kutyákkal is dolgozik (tehát szekrényt nyit, ide hozz, becsuk stb...) És bizony ő úgy röpíti ki a kutyát ha rosszat csinál. De ugyanakkor a kutya rajong érte, sugárzik a szeretet mindkettőből de ott világos ki a falkavezér. És ha belegondolunk a vadonba is így volt. Az erősebb megtépte a gyengébbet aki vagy behódolt vagy meghalt. Ha harap szerintem nyugodtan megráncigálhatod/ellökheted és határozottan szólj rá hogy NEM. Utána meg hagyj ott lenyugodni.
2010. máj. 3. 21:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem kell bántani a kutyát, a visítás tényleg jó, amúgy meg amikor bedurvul, fogd át felülről a nyitott pofáját az egyik kezeddel és az ajkát hajtsd rá a fogaira. Kicsit szorítsd meg, hogy kellemetlen legyen neki. Ha hósszúfülű kutyád van, akkor betekerheted az egyik ujjadat a fülébe, és azt add a szájába. Hamar rájön, hogy ha erősen harap, az neki is fáj. Le fog szokni róla.
2010. máj. 3. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!