sziasztok.a kutyám mindket hátsó combjain,nehez megmagyarázni,a bor besotetedik es olyan varacskos fele a bore.az orvos nem tudta megmondani mi az,azt mondta biztos a kutyataptol van.azota eukanubat egy eve,de meg mindig ott van neki.nemet juhász,3 eves
El kell vinni normális állatorvoshoz (aki vesz bőrkaparékot, azt laborba küldi, valamint csinál vérvizsgálatot, allergiatesztet is).
2016. dec. 28. 19:48
2/12 Ylyria válasza:
A combján? Az én kutyám füle szokott így kinézni, de tudom, hogy azért mert kidörzsöli. Nem tudom, hogy nálad fenn áll-e ez a lehetőség, de remélem segítettem.
2016. dec. 28. 19:59
3/12 anonim válasza:
Szia! Nem vagyunk dokik.. csak saját tapasztalatot tudunk megosztani, ezért ne vedd 100%-ra ... de nálunk ez atka jele volt. Kaptam rá ampullát amit heti 1szer vízbe kellett tenni és megfürdetni benne a kutyámat.. büdi volt nagyon de el is múlt 3 hét alatt.
2016. dec. 28. 20:03
4/12 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek aki veszi a fáradságot és foglalkozik az témával
néha ugy gyengén ragja,olyan aprora,mint amikor bolhákat harapdál össze,anyum szerint biztos attol van ilyen véralfutasa.de szerintem ez nem attol van
esetleg azt a furdo cuccot megtudnad irni a nevet,hatha segit
2016. dec. 28. 20:08
5/12 anonim válasza:
Esetleg buzmirigy? Akkor is szoktak a fenektajat ragcsalni.
2016. dec. 28. 20:16
6/12 anonim válasza:
A szer neve : Taktik. De nagyon óóvatosan kell vele bánni, mert nagyon erős! 5 liter vízben kell elkavarni és én úgy csináltam, hogy egy pohárral locsolgattam az egész testét vele egy jó 15 percig, meg benne ült persze.
2016. dec. 28. 20:19
7/12 A kérdező kommentje:
koszonom,kiprobálom,de akinek meg a kép alapján ismerös a bőrbetegség,nyugodtan irjon.majd holnap megdorzsolom,hogy van e valami szaga
2016. dec. 28. 20:24
8/12 anonim válasza:
ne használj tacticot, amíg nem tudod, mi a gond. Az állatorvosod nem áll az orvoslás magaslatán, ha megelégedett annyival, hogy biztos, táptól van és vége volt a vizsgálatnak.
Vedd a fáradtságot és vagy állatkórház, vagy nagyobb klinika meglátogatásával derítse ki orvos, mi az elváltozás oka.
2016. dec. 28. 22:45
9/12 anonim válasza:
rüh atkára tippelek
2016. dec. 29. 06:57
10/12 anonim válasza:
Budapesti vagy? Tudok nagyon profi, bőrbetegségekre(is) specializálódott, korrekt dokit, ha esetleg érdekel. Annak idején bejártuk a fél országot egy bőrbetegséggel, amire majdnem ráment a kutya, nyilván nálatok nem ilyen vészes a helyzet, de akkor bukkantunk erre a dokira, akiről azóta csak szuperlatívuszokban tudok beszélni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!