Meddig lehet levágni a tacskók körmét? Kép a leírásban?
Figyelt kérdés
Van egy 6 éves tacsim és teljesen fekete a körme a kozmetikus azt mondta nem meri levágni mert nem látja az idegvégződéseket annyira feketék a körmei.Engem már nagyon zavar mert mindenbe beleakad neki.Ezért arra gondoltam holnap veszek egy kutyának való ollót és levágom.Mennyit lehet belőle ?Fél centit kb ? [link]
[link] ?
2016. okt. 17. 17:22
1/3 anonim válasza:
Másik kozmetikusnak kellene megmutatni.
2/3 anonim válasza:
Én az állatorvoshoz szoktam elvinni, pedig az én kutyumnak nem is mindegyik körme fekete. Én is vettem ollót de próbáltam nekem nem megy. Félek hogy fájdalmat okozok neki. Egy ezresét várja le a körmét a doki. De volt olyan amikor nem is kért semmit sem érte. Változó :D nem tudom miért van ez.
Ha mégis úgy gondolod hogy belevágsz XD akkor tényleg inkább többször picit. Sok sikert.
3/3 anonim válasza:
vidd el másik kozmetikushoz vagy állatorvoshoz. ha otthon csinálod semmiképpen ne vágj bele fél centit. milliméterenként haladj, sokáig tart, de így valószínűleg nem fogsz belevágni az élő részbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!