Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehetne így kutyám?

Lehetne így kutyám?

Figyelt kérdés

Főként édesapám miatt szeretnék kutyát. Sajnos agyvérzése volt és félig lebénult. Látom rajta, hogy nagyon megviseli, hogy évek óta ilyen állapotban van. Neki szeretnék kedvet deríteni egy társsal. Sajnos anyukám, és én sokat dolgozunk, és napközben nem vagyunk sokat otthon.

A kérdésem az lenne, hogy az szerintetek mennyire megoldható, hogy reggel- este kivisszük a kutyát. Napközben anyukám max egyszer, és ha nem vagyunk otthon akkor apukám kiengedné a teraszra, hogy elvégezze a dolgát (kutyapelenkára). Tehát a fő wc hely a terasz lenne.

Nagy hülyeség? Vagy rá lehetne szoktatni erre a módszerre?

Lehet, hogy elég macerás ez egy kutyának, viszont tudom, hogy apukámnak nagy megváltás lenne egy új barát.

Azt elfelejtettem leírni, hogy 2-3 napot dolgozok, és 2-3 napot otthon vagyok. Tehát én is tudok vele lenni azért, csak melós napokon nehéz.

2016. dec. 26. 20:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Lakásban tartott kutyát (hacsak nincs kert, ahova ki tud járni) minimum 3-szor kell levinni egy nap. Ha ez nem megy, akkor ne vállaljatok kutyát.

Kölyökkutyát pedig semmiképpen, maximum egy felnőtt, kis mozgásigényű, nyugodt jellemű menhelyi kutyát. De azt is csak akkor, ha a napi 3 séta megoldható, vagy ha kert is van, ahova kimehet.

2016. dec. 27. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!