Lehetne így kutyám?
Főként édesapám miatt szeretnék kutyát. Sajnos agyvérzése volt és félig lebénult. Látom rajta, hogy nagyon megviseli, hogy évek óta ilyen állapotban van. Neki szeretnék kedvet deríteni egy társsal. Sajnos anyukám, és én sokat dolgozunk, és napközben nem vagyunk sokat otthon.
A kérdésem az lenne, hogy az szerintetek mennyire megoldható, hogy reggel- este kivisszük a kutyát. Napközben anyukám max egyszer, és ha nem vagyunk otthon akkor apukám kiengedné a teraszra, hogy elvégezze a dolgát (kutyapelenkára). Tehát a fő wc hely a terasz lenne.
Nagy hülyeség? Vagy rá lehetne szoktatni erre a módszerre?
Lehet, hogy elég macerás ez egy kutyának, viszont tudom, hogy apukámnak nagy megváltás lenne egy új barát.
Azt elfelejtettem leírni, hogy 2-3 napot dolgozok, és 2-3 napot otthon vagyok. Tehát én is tudok vele lenni azért, csak melós napokon nehéz.
más állaton nem gondolkodtatok? esetleg egy macskán?
egy kutyának mozgás, séta kell, ha ezt nem kapja meg, nem lesz édibédi, szuperempatikus kutyus, hanem mindent szét fog rágni és csak idegeskedést okoz nektek.
egy cica viszont megelégszik azzal ha valakihez odabújhat és könnyen alomra is szoktatható.
Szerintem ha apukád is tényleg szeretné a kutyát,akkor nem lenne vele baj.Sok kutya ennyi mozgást és törődést sem kap,egy menhelyi,felnőtt kutyus nagyon hálás lenne.
Figyeljetek oda,hogy olyat válasszatok,aki nem túl nagy mozgásigényű,igényli a szeretgetést,mert szerintem ilyen jellemű kutya felelne meg apukádnak.
Szobatisztásággal kapcsolatban szerintem oké így,nem értek annyira hozzá,de az én kutyám a kertben is csak reggel-délután séta közben pisil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!