Hogy szárítsam meg a kiskutyám pafácskáját?
Figyelt kérdés
Mert amikor megfürdetem akkor ugye a szőrét hajszárítóval szárítom meg
de a pofácskájánál nem engedi és nem tudom hogy hogyan tudnám.....
(normális válaszokat légyszi)
2016. dec. 26. 20:23
1/4 anonim válasza:
Jól töröld át és hagyd magától megszáradni. Te sem szeretnéd, ha az arcodba fújnának hajszárítóval, neki még ijesztőbb.
Hamar megszárad magától is.
2/4 elwera válasza:
Enyém a testét sem engedi, csak törölgetni tudom törölközővel. A hajszárító elől berohan az ágy alá. Lehet hogy a kutyakozmetikus okozott neki valami stresszt :)
3/4 anonim válasza:
megfogom a szakállát és megszárítom ha nincs,mert rövid szőrű akkor a grabancát.
Kozmetikákban szerinted,hogy szárítják meg?
Meg kell határozottan fogni ahogy lehet.
4/4 anonim válasza:
Amúgy nem a kozmetikus okoz stresszt,hanem a kedves gazdi nem szoktatja hozzá a kutyát a szárításhoz,fésüléshez,fürdetéshez és ez miatt mivel a kozmetikába a kozmetikusnak kötelező ezeket megcsinálni,így persze,hogy fifike bestresszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!