Hogyan szárítsam meg a kutyusom fejét?
játssz vele sokat, a hajszárítóval. fújj a fejére vele, de csak játékosan... egy idő után megszokja.
Én 4 hónapos kora óta szárítom a fejét, az egyik oldalánál még mindig elfordítja, de lassan megszokja....
Bár mi hetente fürdünk. Sose kiabálj vele, mindig dicsérd meg. esetleg ha ez nem megy, fogd meg a fejét a másik kezeddel meg a gépet és úgy szárítsd.
köszi a válaszokat!
15:44 a kutyákat nem szabad hetente fürdetni tönkremegy a bőre!
Husikám a kiállítási hosszú szőrű kutyákat ajánlatos hetente fürdetni...
De az igaz hogy nem emberre kifejlesztett termékekkel, és gagyi teszkós, vagy "BOBI" samponokat és balzsamokat használunk...
Mellesleg inkább örülj a használható válasznak... :)
off az előző hozzászólásomhoz, hogy ezek után lehet pontozni lefelé, nem engem minősít.
Sok sikert a kutyussal, egy idő után meg fogja szokni... (:
Én a kis drágaságom buksiját simán törölközővel megtörlöm, nagyon szereti, és ha szeretettel simogatod, még örömmel bele is bújik a törcsibe. Eleinte játszani akart vele meg elkapta és húzta, de nem törődtünk vele, így rájött, hogy ha békén hagyja, sokkal hamarabb száraz lesz.
Ja, és fürdés után még vagy két óráig ne engedd ki szabadba ilyen hideg időben, hadd száradjon meg teljesen!
linkelek neked egy oldalt, innen nagyon jó minőségű termékeket tudsz rendelni, ugyan nem 2 forint, de higítani kell, tehát sokáig elég. főleg egy Yorkie-ra. én nem Yorkie-s vagyok, nem tudom neki mi a legjobb, szerintem nem vesztesz vele semmit, ha írsz egy mailt a tulajnak, ő nagyon kedves, biztos segít neked!!! :)
www.groomstuff.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!