Mit gondoltok erről a dogwhispererről?
https://www.youtube.com/watch?v=h6geBkT1KE0
az elején elmondja hogy miről van szó, hogy veszélyes volt nagyon az állat, és így helyrehozta...
ti mit gondoltok a sztoriról, valós lehet, ilyen tényleg vanhogy egy állat így viselkedjen?
az elején elmondja hogy miről van szó, hogy veszélyes volt nagyon az állat, és így helyrehozta.
Ergó csaló. Szinte sosem az állat viselkedsével van a baj, hanem a gazda tudatlanságával, megfordítva, hiába nevelik helye az állatot, ha visszakerül a rossz környezetben ugyanúgy záros határidőn belül viselkedési porblémái lesznek. Normális szakember ezért olyat neked nem nagyon fog mondani, hogy helyrehoztam az állatot.
sztem ennek a kutyának amúgy sem volt semmi baja, előtte is ilyen lehetett...
mik a vélemények?
azt hogy szerintetek volt e előtte baja a kutyának vagy sem?
mert sztem nem is volt semmi baja sem
Rengeteg önjelölt suttogónak van csatornája a youtubeon, (hozzászólások ugyanúgy letiltva...) és amikor "agresszív" kutyát mutogatnak, látszik, hogy felhergelték előtte az állatot vagy kényelmetlen helyzetbe hozzák: beöltözve ugrálnak körülötte, a képébe másznak, bökdösik, stb. aztán meg lebirkózzák a földre, jobb esetben a kutya föladja, és akkor húúú, mekkora sikert értek el.
Kamu.
Számomra csak azok a hiteles kiképzők, akik -akármilyen unalmas is- az egész folyamatot mutatják. Teljesen más kategória, de ott van a "kikopup" néven futó tréner, aki csak pozitív megerősítést használ, na ő például rengeteg hosszú videóban magyarázza és szemlélteti, hogy mit, miért, hogyan csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!