A kutyám reszket és nem jön ki az ágy alól?
Figyelt kérdés
Nem férek be, nem bírom kiszedni... 9 éves bichon havanese. Próbáltam hívni, májkrémmel kicsalogatni, mert azt nagyon szereti, de szerintem nagyon fáj a lába... 4 éves korában elütötték és azóta frontra fáj az egyik hátsó lába, de más baja nem maradt szerencsére. Mit tudnék csinálni, hogy tudnám kicsalogatni vagy kiszedni, hogy tudjak neki segíteni ?? Egyébként egészséges, játékos. Semmi baja nem volt, most reggel lett vele valami miután kiment pisilni, de végig ott volt vele anyukám, szóval nem történt ott sem semmi. Úgy fekszik a hasán, hogy a fájós lábát picit felemeli és reszket egy pár másodpercig, abbahagyja és megint. Ilyen periódikusan. Valakivel volt már ilyen? Orvoshoz se bírom elvinni, ha nem tudom kiszedni az ágy alól.. meg elg rossz itt az állatorvos, ha kihívnám is annyit mondana, hogyha nem jön ki nem bírja megnézni és elmenne... segítsetek, nagyon féltem!2016. dec. 23. 09:28
11/11 A kérdező kommentje:
Sikerult!!! Huzza a labat, kapott fajdalomcsillapitot, itt van az olemben. Pihenget.
2016. dec. 23. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!