Normális, hogy a kutyám 18-19 fokban ennyire fázik? Kabát is van rajta mégis reszket, és elég hideg a teste.
Nem tudom mit tehetnék még. Este beengedtem az ágyba is, de ha betakarom bármivel, akkor ledobja magáról. Amúgy meg reszket és nyüszög, hiába van rajta a téli kabátja. Nagyon fázhat, mert tegnap még azt is megengedte, hogy hajszárítóval fújjam, pedig azt nagyon utálja és mindig elfut.
Nem tudom, mit tegyek vele, de aggódom kicsit, mert hideg a kutya, pedig neki melegebbnek kéne lennie, mint nekünk.
A sztori úgy teljes, ha elmondom- bár nem hiszem, hogy van köze a fázáshoz- hogy 2 napja voltunk veszettség oltáson és féreghajtót is kapott. Viszont nálunk a hideg is akkor kezdődött...
Szóval a kérdésem, hogy ez normális, hogy így fázzon? Tavasszal is rá kellett adni a kabátját itthon, de ennyire nem remegett, meg nyüszögött.
Havanese amúgy, szóval nincs aljszőre, biztos ez a baj :( Hősugárzónk sajnos nincs.
Első, most is bent van, lakásban lakunk.
Második, nem reszket folyamatosan, most pl hozzámbújt szorosan, most nem reszket, de ha lent van a földön akkor nagyon. Szerintem ha holnap is ez lesz, akkor visszaviszem a dokihoz.
Jó a szőre, nem hullik, csak mint említettem, nincs aljszőre, amúgy kan. Nem férges, mert 2 napja kapott féreghajtót és nem jött ki belőle semmi. Csak a kaki persze :)
Most épp a laptop töltőmön alszik, az jó meleg :D Viszont mostmár mintha melegebb lenne a teste, nem hideg a füle sem, meg a mancsa sem, és a hasa sem hideg már. Lehet, hogy a kis hülye a padlón aludt, és áthűlt teljesen? Pedig van két fekhelye, meg az ágyba is bejöhet.
Remélem, nem kapott tüdőgyuszit, vagy ilyesmi...
Nem lázas. Volt már lázas, akkor meleg volt, és kedvetlen rögtön tudtam, hogy lázas, de most kifejezetten hideg. De jó kedve van, nem beteg, iszik, eszik, játszik.
Ő sosem szerette ezt a hőfokot, bár még csak egy éves, de tavasszal is nagyon fázott, meg nyáron is, mikor hidegebb volt, csak nem ennyire. Nincs lázmérőm, így nem tudom megmérni a lázát, de nem lázas, ez 100000000%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!