Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek? Befogadjam vagy nem?

Mit tegyek? Befogadjam vagy nem?

Figyelt kérdés
Befogadnek egy vemhes kutyust (nem lenne gond a kolykokkel mert tudnek biztos helyet nyujtani nekik) az a baj h bemtudom h az itthon levo 7 eves szukam mit szolna hozza vajon megszoknak egymast? Van nagy kert szoval .... nemtudom mit tegyek szerintetek?
2016. dec. 22. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A kicsiknek mindenképpen meleg, biztosagos helyre van szükség ahol nem zaklatja a masik szuka az almot.

Ha külön tudod őket zárni nincs baj

2016. dec. 22. 15:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A vemhes szuka azonnal bent lenne elhelyezve, egészen mire a kicsiket 8 hetesen el nem lehet választani. Gondolom ezt tudod.

A szukát rendszeresen kell vinni állatorvoshoz és vizsgáltatni hogy minden rendben van-e. A kicsiket 8 hetesen chippel adhatod örökbe.

Nagyon drága lesz ez az egész.

Az,hogy kijönnek-e az dönti el,hogy jól neveltétek és szocializáltátok a 7 éves kutyust. Te vagy a gazdája csak te tudhatod.

2016. dec. 22. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:
85%

Én befogadnám, de azonnal elvinném ivartalanítani.Persze gyilkosság, de nincsen szükség több kutyakölyökre, így sincs elég gazda.

A másik kutyád biztosan elfogadja idővel,főleg ha jól szocializált kutya,járatod társaságba is,kijön más kutyákkal.

A nagy kert amúgy jó, de ugyanúgy kell sétálni vinni őket és foglalkozni velük. +télire célszerű bent tartani őket,főleg ha fázós fajták.

2016. dec. 22. 15:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Igen tudom hogy ez sokba lessz de a rokonok,baratok akik orokbefogadnak 3 kiskutyus biztos helyet tudok nekik es ok azt mondtak hogy fizetik a kiskutya chip stb. Termeszetesen a többi kutyust ha lessz arrol en gondoskodom meg nem talalok nekik gazdat. Termeszetesen viszem a 7 eves kutyusomat is mindig setalni csak azert voltam bizonytalan mert nemtudom h idegen kutyat a sajat teruleten hogy fogadna. De kezd megerosodni bennem hogy elhozom de még jol átgondolom.
2016. dec. 22. 16:28
 5/5 anonim ***** válasza:

El kell őket zárni mindenképp.

Ha leellik, az sem kizárt, hogy nekimegy a másiknak, sőt, akár nektek is. Én befogadnám és azonnal ivartalanítanám.

2016. dec. 22. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!