Ti hova zárjátok a kinti kutyusaitokat szilveszterkor?
Figyelt kérdés
2016. dec. 22. 11:42
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. dec. 22. 15:04
12/17 anonim 

válasza:

Figyeld a rekcióit. Ha nem mutat különösebb félelmet akkor szerintem jó z udvar (persze ha teljesen kutyabiztos). Az enyémek az egyiknek van egy nagy gödre (mindig visszaássa, hiába temetem be úgyhogy hagym neki) és abba behúzódik vagy a házába. A másiknak most lesz az első szilvesztere, de eddig a viharok teljesen hidegen hagyták. Rá odafigyelek, és majd meglátjuk, hogy mennyire fél.
13/17 anonim 

válasza:

Nalunk bent lestnek a kutyak. Bar ok is most is az agyban vannak. Ki se enhgedem oket felugyelet nelkul annyi szirnyuseget hallani...
De gyerekkoromban bezartuk a bernit egy helyre. Nem nagyon tudom mi lehet a hivatalos neve. Kint a kertben egy tegla epulet. Nyuszik voltak ott meg malac. De miutan mat nem voltak allatok muhely volt meg bicotarolo es alapbolott vilt a kutya kuckoja. A lenyeg hogy teglaepulet volt zarhato aktoval. Ha logyakorlat volt a kozeli loteren vagy szilveszterkor midig oda csuktuk be a kutyat de ha megijedt alapbol oda ment mert az volt a helye.
14/17 anonim 

válasza:

mondjuk a másik szörnyűség ilyenkor sok idióta képes bedobni az udvarra is petárdát.
Szóval biztonság érdekében jobb be,elzárni a kutyát.
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. dec. 23. 07:37
17/17 anonim 

válasza:

Szobakutyáim vannak, így bent vannak akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!