3 hetes kiskutya ehet már szilárdat?
A kiskutyám most múlt el 3 hetes,adhatok már neki szilárdat?
Valahol azt írják hogy 3 hetesen már lehet,valahol meg azt hogy négy vagy hat hetes korában.
Egyenlőre nem érdeklődik sem a vizes sem a kajás tál iránt,vagy hagyjam még és majd meglátom hogy szívesen enne már?
És mit adjak neki? Sok helyen azt írják hogy prémium kutyatápot beáztatva és pépesre törve.
Én először a tejben áztatott kenyéren gondolkodtam,de megint csak sok helyen írják h ne adjak neki tejet mert rémes hascsikarást okoz neki a tej.
Segítene valaki aki jártas a témában?
A hús nálam nem probléma a nagykutyám is kap,csontot is kap de csak olyat ami nem olyan vékony és nem törik annyira szilánkosra.
De azt honnan tudod h melyik tápban mi van?Meg hogy a Darling gabona alapú és tele van ízfokozóval.
Mármint úgy értem hogy nem látsz bele,oké elolvasod mi van benne.De ennyi erővel a prémiumra is olyat írnak amilyet akarnak,és lehet hogy semmivel sincs több dolog benne mint a másikban.
Vagy van valamilyen szervezet vagy orvosi kamara ami elismeri és minősíti a terméket?
Természetesen a kutyatápok összetételét is ugyanúgy szabályozzák, ellenőrzik, mint egy embernek gyártott ételét. A gyártók nem fognak kockáztatni azzal, hogy hamis termékösszetételt tüntetnek fel, mert egyszer buknak meg, és ezzel végképp tönkretennék saját magukat.
Ha a hús nem probléma, akkor etess nyugodtan azzal. Nyers, finomra darált marhahús lehet a pici első eledele.
A darling a fellelhető egyik legszarabb táp..
Amennyibe kerül, abból egy alsó-középkategóriás tápot is meg tudsz venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!