3 hetes kiskutya ehet már szilárdat?
A kiskutyám most múlt el 3 hetes,adhatok már neki szilárdat?
Valahol azt írják hogy 3 hetesen már lehet,valahol meg azt hogy négy vagy hat hetes korában.
Egyenlőre nem érdeklődik sem a vizes sem a kajás tál iránt,vagy hagyjam még és majd meglátom hogy szívesen enne már?
És mit adjak neki? Sok helyen azt írják hogy prémium kutyatápot beáztatva és pépesre törve.
Én először a tejben áztatott kenyéren gondolkodtam,de megint csak sok helyen írják h ne adjak neki tejet mert rémes hascsikarást okoz neki a tej.
Segítene valaki aki jártas a témában?
Azért mert nem veszek neki méregdrága tápot,az nem azt jelenti h akkor már nem is törődök a kutyámmal.
Az anyja sem kapott kis korában ilyesmit és jééééé semmi baja.
Te vagy a hülye öregem azt hiszed hogy csak akkor lesz makk egészséges a kutyád,ha ilyenekkel eteted.
És ugyanúgy hajlamos lehet a betegségekre,úgyhogy nem kell rögtön lekezelni a másikat.
Direkt leírtam fent hogy mielőtt megköveznének,és elmondtam hogy megfogom adni a kiskutyának amit kell.De te persze nem bírtad ki h ne írj vissza és már hülyézel is.
És igen ez nem egy hason állat,hidd el hogy nem történik vele semmi maradandó csak azért,mert nem 2000ft-ért veszek neki egy kiló tápot.
igen lehülyéztelek, mert az vagy sorolja miért?
1. felelőtlenül lehozol 1 almot, aza szaporítasz, pedig a menhelyek tömve vannak
2. nem vagy tisztában azzal, hogy 5-6 hetes korukig szopnak kutyák
3. mik az alapszükségleteik a kutyádnak
4. halvány lila gőzöd nincs m az a felelős állattartás.
PS: en 800-900 ft/ kg veszek Brit tápot az enyémeknek....nehogy belezakkanj
Akkor ennyi erővel akinek kis gyermeke van,és nem a legdrágább tápszert bébiételt vagy bármi mást veszi meg az már nem törődik a gyerekével és genetikai hulladék lesz belőle??
A szomszédomnak a szerencsétlen kutyája az árokban fialt meg és ott volt kint esőben szélben,mert még egy háza sem volt.Enni sem nagyon tudott mit,mégis megvan mind a nyolc kiskutya az autók úgy kerülgetik őket az úton mert sz#rnak rá.
Én meg sz#r ember vagyok mert épp nem a legdrágább tápot akarom meg venni de közben nem is a legolcsóbbat?
Hagyjuk már :)
Igen, aki nem tudja normálisan nevelni a gyereket, annak nem kell gyerek. Aki nagy szegénységbe pottyant 8 babát az FELELŐTLEN.
Ha a szomszédod hülye akkor neked is annak kell lennie? Miért nem segítesz azoknak a kiskutyáknak?
Te kérdeztél, majd kifejtetted hogy mindenki hülye aki normálisan eteti a kutyáját mert csak a multik reklámját veszi be. Mi meg írtuk neked hogy te vagy hülye, mert olyan alapokkal nem vagy tisztában, hogy mi számít JÓ összetevőnek. Magadat égeted.
A Royal Canin starter nem drága nézd meg a neten
Közép arkategoria es tökéletes
Én nem szúrtam le senkit ilyen durván, és direkt kifejtettem hogy attól még senki sem hülye hogy drágább tápot vesz.
És pont azért írtam ide h "felelős állattartó legyek"
Ami meg a szomszédomat illeti,én is sajnálom a kiskutyákat de nem foglalkoznak vele még a menhelyek sem.Haza meg senki nem akarja vinni be a menhelyre meg pláne nem.
Én vállalom a felelősséget az enyémekért,és mindent megteszek értük ami tőlem telik.
Igen nem tudok még mindent,de volt egy véleményem amiért meg is kaptam a magamét és ami sz#rul is esett,mert bennem nem volt semmi rosszindulat mikor megírtam a véleményem.
Érte és köszönöm
Csak nem akarom hogy felelőtlennek tartsanak,mert pont ezt szeretném el kerülni.
Azért kell a kutyának "drága" táp, mert a kutya alapvetően ragadozó, húsevő állat. A drága tápokban hús van. A darlingban is hasonlókban pedig gabona, hamu, színezék és ízesítő.
Ugyebár egy növényevőt sem hússal etetünk, akkor a kutyát miért etetnénk gabonával?
A kölyök pedig fejlődésben van, belátható, miért még fontosabb nála a normális kaja, amitől fejlődik is normálisan.
De nem feltétlenül kell táp. Lehet hússal is etetni a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!