Hármas ikrek mellett két nagy mozgásigényű kutya?
4 hónapos vagyok, már most alig tudok mozogni. Reggel vagy este mindig futni jártam 9-10 km. Már most látom, hogy hiányzik nekik, kint az udvaron dobálom nekik a labdát, de nem elég.
Párom esténként elviszi Őket sétálni, hétvégén futni, de így is kevés.
Tegnap leültünk beszélgetni és szerinte keresnünk kéne nekik új gazdit, mert ha megszületnek a babák ennyi időnk sem lesz a kutyákra. Megszakad a szívem, imádom Őket,de már most látom, hogy nem jó nekik. Itt van a "kis" feje most is az ölemben :(
A férjem elkezd érdeklődni az ismerősöknél,de nem tudom ki fogadna be két nagy kutyit, de nem szeretném elválasztani Őket. :(
Valaki volt már hasonló helyzetben? Hogy viselték a kutyák?
Bárhogy is nézem, ez a tipikus, ha jön a gyerek a kutyáknak menniük kell. Hogy ez lenne a felelős hozzáállás?
Persze, kényelmesebb így, mint megoldani a problémát. Mert ugye lehetetlen szakítani erre is napi másfél órát vagy a gyerekekkel együtt elvinni a kutyákat, esetleg valakinek fizetni, hogy mozgassa le őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!