Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Eltűnt a kutyám. Meddig bírja...

Eltűnt a kutyám. Meddig bírja étlen-szomjan egy kutya?

Figyelt kérdés

4 napja már, hogy eltűnt. Azaz vasárnap. Én csak kedden jöttem haza és látom a hírt, hogy meghalt. Napokig zokogtam.

Ma viszont valami remény felcsillant. Állítólag vasárnap reggel jött a bejelentés, hogy elütöttek egy ritka fajtájú kutyát, törpespiccet, viszont a szüleim elmondása szerint délután még meg volt.

Lehet, hogy valahol még is csak életben van!

Meddig bírja étlen-szomjan egy törpespicc?

2016. dec. 15. 17:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem néztek chipet az elütött kutyában? Az mindent elég gyorsan tisztázott volna. Kérdezd meg, hogy nem tudják-e még megtenni.
2016. dec. 15. 17:47
 12/20 A kérdező kommentje:
Ne volt chipje :( ahogyan az enyémnek sem
2016. dec. 15. 17:55
 13/20 anonim ***** válasza:
Akkor azt keresheted....
2016. dec. 15. 18:16
 14/20 A kérdező kommentje:
Ezt mond a szüleimnek okoska...
2016. dec. 15. 18:19
 15/20 A kérdező kommentje:
Választ még mindig nem kaptam a kérdésemre, de gyűlölködést azt igen...
2016. dec. 15. 18:43
 16/20 anonim ***** válasza:
88%
Addig amíg el nem baxa egy autó, szét nem tépi egy kutya, szét nem veri egy idióta... mert hogy nem szomja és éhen halni fog az biztos...
2016. dec. 15. 18:59
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Éhen sokáig bírja, és szomjan sem fog halni, talál inni magának. Nem emiatt kell aggódnod, hanem az autók, más kutyák, gonosz emberek miatt.

Chipje hogy-hogy nincs? Már évek óta kötelező. Eszerint veszettség ellen sincs oltva, pedig az is kötelező, és már csak chipes kutya kaphat oltást.

Ha a te kutyádat találták meg elütve, nem fognak megdicsérni, az biztos. :( De kívánom, hogy megtaláld és életben legyen!

2016. dec. 15. 20:22
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem az állatorvosunk azt mondta, hogy végeztek egy kutatást labor körülmények között az amcsik, és azt találták, hogy a kutya akár 60 napig is kibírja étlen, persze jelentős fogyással, és jelentősebb hajlammal a betegségekre, de életben marad. Azonban ez ugye izolált labor körülmények közötti kutatás volt, állatorvosi kontrollal és egyéb biztonsági óvintézkedésekkel, meleg kifutóban.

Most inkább a hideg miatt aggódnék, meg amiatt h elütik, bár ha spicc, akkor a hideg annyira nem fogja megviselni, mint egy rövidszőrűt. Az autók/kamionok viszont nem válogatnak. Kíváncsi vagyok, hogy szerencsés vagy-e, és megúszta-e a tiéd a halálos ütközést.

2016. dec. 15. 21:15
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
De az elütött kutyát nem tudtad megnézni? Saját kutyád tán felismered ha látod.
2016. dec. 15. 22:13
 20/20 anonim ***** válasza:
93%
Szégyelld el magad mélységesen! Nagyon szeretheted ha be se volt oltva a KÖTELEZŐVEL, mostmeg már azt is láthatod mire lett VOLNA jó a chip... Az ilyennek nem való kutya!
2016. dec. 15. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!