Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hány napot bír ki egy kutya...

Hány napot bír ki egy kutya étlen-szomjan?

Figyelt kérdés

Beteg a kutyám és kezelik is, de tegnap dél óta nem ivott és péntek este óta nem evett, igazából az érdekelne, hogyha ma sem iszik, abba még nem halhat bele, ugye?

Hány napot bírhat így ki? (hűvösben van, nem liheg).

Nincs a közelben állatorvosi ügyelet, ezért csak holnap reggel tudom újra bevinni, pénteken voltunk és akkor még evett-ivott és kapott vitamininjekciókat is.

Nem lehet ráerőszakolni, hogy fecskendővel itassuk.

Ugye nem száradhat ki vagy halhat éhen holnap reggelig?

Kérlek segítsetek!

2010. júl. 4. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Akár az ember: étellel többet, víz nélkül viszont nagyon gyorsan elpusztul.

Vidd orvoshoz, de ezt már mondtuk, szóval...sok egyebet nem lehet hozzáfűzni.

2010. júl. 4. 16:18
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Viz mindenképp kéne neki mert kiszáradhat a szervezete!Tegyél oda a közelébe egy tál vizet és ha szomjas,gondolom belelefetyel majd...
2010. júl. 4. 16:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Figyi, attól, hogy ezer kérdést kiírsz ide ma, nem lesz jobban a kutyád. Téged megnyugtathatnak a válaszok, semmi másra nem mész ezzel. A kutyád valszeg szenved, ha nem eszik és nem is iszik. Voltál te már anniyra beteg, hogy még inni sem volt erőd, vagy éppen gyomrod? Ha nem, akkor nem tudhatod milyen annyira betegnek lenni. Ha igen, akkor pedig úgyis te magad is tudod, hogy betegen 1 órát várni is nagyon nehéz, nem napokat.

Ezzel nem bántani akartalak, csak VIDD ORVOSHOZ (főleg egy agyvérzés után). Ha nem tudod megoldani, akkor így is, úgy is csak holnap viszed el, akkor meg mindegy, hogy mit írunk neked.

Vagy ha azt írjuk, hogy ki fog száradni, akkor elviszed még ma?!?!

2010. júl. 4. 16:23
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Itasd meg de ne túl erőszakosan csak tedd hozzá közel és valahogyan nyomd bele...
2010. júl. 4. 16:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

nem nem fog magától bele lefetyelni-.-"

Add a szájába a vizet,ha azt szeretnéd,hogy megmaradjon!

Szegény kutyus...

Vmi fecskendővel nyomd bele szájába, v vmi!

2010. júl. 4. 16:24
 6/8 Akiteki ***** válasza:
100%

Egy nap alatt is kiszáradhat. Amint a másik kérdésedre írtam: fecskendővel vizet a szája szélébe.

Ha nem megy, infúzióra kell kötni.

2010. júl. 4. 16:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Az első 16:23- as vagyok újra:

A kezelőorvosa nem veszi fel a telefont??

2010. júl. 4. 16:25
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, és bocs hogy több kérdést is kiírtam, de el voltam keseredve és nem tudtam, hogy mit csináljak, az orvos ellátta, de nem javult, ezért nagyon kétségbe voltam esve, tényleg bocs!

Már teljesen jól van, iszik magától, eszik is kézből.

Szép napot!

2010. júl. 6. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!