Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek ha tüzel a kutyám...

Mit tegyek ha tüzel a kutyám és benn van a lakásban?

Figyelt kérdés
Egyébként kinn tartom a kutyát, csak nem akarom hogy a hím kutyával pározzon. Szuka egy kis francia buldog, a hím egy német juhász, tehát érthető hogy miért nem.
2010. máj. 2. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Adj rá egy bugyit vagy pelenkát. Nekem egyik ismerösömék ezt csinálták sőt a bugyiba még betétet is raktak.
2010. máj. 2. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:
ivartalaníttasd
2010. máj. 2. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:
pontosan mi a kérdés, mi a baj? Ha az, hogy vérzik, akkor használj tüzelőbugyit, állatkereskedésben lehet kapni. Időnként langyos vízzel mosd le a fenekét... amikor meg kiviszed, csakis pórázon és nagyon vigyázz a kan kutyákkal... ha kan kutya jön szembe, póráz nélkül, akkor kapd fel a saját kutyádat és sétáljatok odébb (de inkább ne találkozzatok kannal...)Igazán csak olyan 4-5 nap van, ami tényleg nehéz, akkor érzi meg leginkább a kan a szuka szagát. Előtte és utána "csak" vérzik. Legalábbis nálunk így volt. Nekem is egy kan és egy szuka kutyám van, és átvészeltünk a tüzelést, de 6 napig teljesen el voltak zárva egymástól.
2010. máj. 2. 15:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Vannak most állatmenhelyeken is ivartalanítási akciók amik ingyenesek..

Nézz körbe és miskároltasd ki!

2010. máj. 2. 16:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen gondoltam a bugyira. Csak mivel nem lett szobatiszta ezért raktam ki. Szóval honnan tudjam hogy mikor akar kakilni vagy pisilni. Mert gondolom akkor le kell venni róla ezt a tüzelőbugyit.
2010. máj. 2. 17:14
 6/7 anonim ***** válasza:
igen, ha pisilni akar, akkor le kell venni... hát, ha nem szobatiszta, az nehéz lesz. vagy időnként, elég sűrűn kiengeded pisilni - ez mondjuk macerás, de megoldás... mondjuk amúgy is - bugyi nélkül, vagy bugyival - de ha bent van a lakásban, akkor muszáj lesz szobatisztaságra nevelni, különben bugyi nélkül is bepisil a lakásba, ami neked nem jó... szóval kedzjétek el a szobatisztaságot tanulni. jobb későn, mint soha. Ha pisilni akar, felkapod, a másik kezeddel lekapod a bugyit, közben kirohansz a kertbe.. nem lesz egyszerű. kitartást kívánok hozzá.
2010. máj. 2. 17:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat.
2010. máj. 4. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!