Ti hova viszitek magatokkal a kutyátokat?
En vinnem mindenhova de balatonra sehova nem tudtunk menni nyaralni...Tisza tonal egy kemping volt aminek van sajat partszakasza azt mondta a tulaj ott nem zavar senkit ha bemegy a kutya.
Tatan a toba behetnek es az olasz etterembe is beengedik oket a benti reszbe is. Latszik hogy a tulaj felig olasz nem tirpak magyar.
Tatabanyan meg a burger kingbol us kitoltottak nyaron a kerthelysegbol. Miutan irtam nekik levettek a tablat ujra mehetnek kutyak a kerthelysegbe. Csak ugye mar hideg van 😁
Debrecenben kellemes meglepetes vokt hogy a plazaban lattam kutyust. Azt mondta mamam be lehet ott vinni.
Becsben en is mindenhol lattam kutyat etteremben is. Bar igy lenne itt is...
A balatonon haborodtam fel a legjobban...bar allitolag ott is van egy jo kutyas strand. Egy darab!!! ????
De a nyaralonkba vittuk es nyaralni is ugy szandekozunk hogy kempingbe menjunk ahova vihetjuk oket. Naratokhoz rokonokhoz setalnimindenhova visszuk oket. Igyekszunk mindent ugy megoldani hogy vihessuk oket. Max egyikunk a kocsiban marad veluk ha a masik pl beugrik a boltba...
főként sétálni :D
nyaralás általában kutyás versennyel van összekötve nálunk.
ha a haverokkal találkozom és pl ha túrázni megyünk/balatonra, akkor is viszem őket.
Én sajnos csak az udvarra, vagy sétálni viszem magammal őket :(
Felénk nem nagyon vannak kutyabarát helyek. Ha vasárolok, az üzletek elé nem merem őket kikötni.
Pedig nagyon szívesen vinném a kutyáimat mindenhová.
A golftáska akkora ötlet!!!
A 3-as és a kutyája nagyon jók kehetnek együtt!
Azért elképzeltem, ahogy beletaposom a két 20 kilóst egy banyatankba :D
Sétálni,nyaralni. 2 németjuhászom van,jó nagyok.. Inkfartust kapnának tőlük a nénik (falunk lakunk) ha a boltba is vinném őket:))
Néhány rokonhoz elszoktam vinni őket de csak oda ahol nincs kutya,a kutyások féltik a sajátjukat,pedig az enyémek nem bántanak más kutyát dehát na.. Nem baj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!