Szőlőmagolaj vagy kendermagolaj adható kutyának szürkehályog ellen?
Figyelt kérdés
Mind a kettőről olvastam, hogy embernél jó ellene, de vajon kutyának is?2016. dec. 12. 17:17
1/11 anonim válasza:
Vajákolsz, mi? Hány embernél szüntette meg a szürke hályogot bármelyik is?
2/11 anonim válasza:
A szőlőmag kapásból tönkre teszi a kutya veséjét. De miért is kell utánajárás nélkül, felelősség nélkül adni bármit is a kutyának? Miért nem lehet orvoshoz elvinni?
3/11 A kérdező kommentje:
Elsőnek!
Ha nem ismered ezeknek a készítményeknek a hatását, akkor minek válaszolsz a kérdésre?
2016. dec. 12. 21:05
4/11 A kérdező kommentje:
Második!
Ki mondta, hogy nem jártam utána, és adtam a kutyámnak?
Ki mondta, hogy nem voltam orvosnál?
Megnyugtatlak, hogy ezeket orvos ajánlotta, és igen rákérdeztem a szőlőre, de a húsa káros és nem a magja. Olvass utána , szőlőmagolaj kutyának. Még tápokban is van.
2016. dec. 12. 21:09
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de tapasztalatokra lettem volna kiváncsi nem. Nem felesleges kioktásra....
2016. dec. 12. 21:11
6/11 A kérdező kommentje:
Egyébként nincs szürkehályog a kutyám szemén. Megelőzésként ajánlotta az orvosunk, mivel a kutyám tesójának van, aki a közelünkben talált gazdira, ezért szeretnék tenni ellene.
2016. dec. 12. 21:15
7/11 anonim válasza:
felesleges venni, mert ha a testvérének volt, a te kutyádnak pedig hajlama van rá, nem fogja ez megelőzni.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Mióta tudom, hogy a tesó kutyus így járt, folyton ezen agyalok, hogy tehetnék ellene...
2016. dec. 14. 23:02
9/11 anonim válasza:
Ha az orvos ajánlotta, akkor mégis mi a kérdés?
10/11 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés, hogy ártok- e vele, mert tudom, hogy nem. Csak érdekelt volna, hogy használt- e valaki ilyen olajokat és eredményes volt-e.
Kendermagolajat találtam egy közeli boltban, így lehet, hogy kipróbáljuk.
2016. dec. 15. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!