Akik a barf ellen vannak /nem támogatják: mi okotok van rá?
Nem mindig jó...
Egyszerű a túladagolás, ráadásul egy csomó hús rengeteg betegséget hordoz. A mi kutyusunk most volt beteg, 2 doki látta mindkettőnek ugyanaz volt a kérdése: Ugye nem barfoznak?
A fehérje néha túl magas, ez is sok problémát jelent
Én próbáltam adni nyers farhátat és csirkemellnyesedéket a kutyámnak, de folyamatosan hasmenése volt tőle. Pár nap után visszatértünk a Brit tápra, és hetente kétszer kap főtt húst rizzsel.
Hosszú távon valószínűleg nehéz lett volna a beszerzés-tárolás is, meg felolvasztani, számolgatni miből mennyi kell...szóval végül maradtunk az eredeti felállásnál.
Amúgy bajom nincs vele, akár táp, akár hús-rizzsel, akár Barf, nekem mind OK, én egyedül a házikoszt-maradék kombó ellen vagyok.
Én sem vagyok Barf ellenes, sőt, ha valaki ésszel csinálja biztosan nagyon szuper.
Két kutyám van, a kisebbik anyukája nyerset evett, amíg "várandós" volt, ill. a bébik is nyers húst kaptak, amikor már ehettek. Imádom mindkét kutyámat, de a barfosnak olyan csontozata és izomzata van, hogy az valami hihetetlen. Közeli rokonok, de szemmel látható a különbség.
Ezzel együtt én nem tudom vállalni, hogy így etetem őket, mert ahhoz el kellene mélyednem a témában, ezt sem lehet úgy kezdeni, hogy csak belevágok a közepébe.
Az enyémek nagyrészt szuper prémium tápot kapnak és hetente 1-2 alkalommal főzök nekik egy hús-zöldség-pici barnarizses kaját. Szépek, egészségesek, nincs bajuk az ellátással :)
Nekem foleg lustasag es felelem. Nem hiszem higy megfeleloen tudnam oket igy etetni es idom sincs ezzel vacakolni. Persze biztos gyorsan megy ha belejovunk...
De! Mi visszuk mindenhova a kutyakat. Pl kenuzni satorozni stb. Illetve baratok us vigyaznak rajuk neha. Egyszeruen praktikusabb a tap. Nem kell huteni. Ket kis pohar azt hello.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!