Ez kutyaharapásnak minősül? Mit lehet tenni?
És a kutya harapdálhat?
Tudom, mindig a gazdi a hibás, vagy a h.lye gyerek, aki hozzá mer érni!
Szerintem az összes kutyának mentelmi jogot kéne adni...
Örülök, hogy ennyire félvállról veszed a dolgot, akár nagyobb bajt is csinálhatott volna a kutyád.
Másrészt a nagytestű kutyákra kötelező a póráz, szájkosár, utóbbi miatt nekem rendőr is szólt már.
Kutyát pórázon tessék vezetni az ajtóig, hülye nyúlkáló emberekre rászólni, ha túlreagálja a kutya akkor meg kellőképp helyre rakni (ez a kutya jellemétől függően terjedhet egy sima rászólástól egy jó nagy csattanós sallerig).
Én társasházban lakom, néha elengedem a kutyát már a lépcsőházban is, de csak ha nincs ott senki. Ha hallom, hogy jön valaki, azonnal visszateszem rá.
Ezért feljelentgetni senki nem fog senkit, mert ahhoz tanú is kéne, ilyen piti lukas pulóverekkel meg gondolom sejted, hogy senki nem fog foglalkozni. Közös képviselőt esetleg kérheti a szomszéd, hogy szóljon neked vagy beszólhat a jegyzőnek, de érdemi dolgot nem fog tudni elérni. Viszont a SZOMSZÉDOD is sáros, ha ilyen odakapós a kutyája, baromi nagy felelőtlenség így közlekedni vele a közös térben, szóval a jövőben gondoljon másokra is.
Én is utálom, ha kérdezés nélkül fogdossák a kutyámat, de ő max. ugat, akkor is azonnal rászólok, hogy fejezze be, ÉN intézkedem, nem kell pattognia. De ezt az odakapdosást nem szabad engedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!