Egy kutyának lehet fülbevalója? Vagy állatkínzásnak minősül? A gyerekekkel is megcsinálják.
Figyelt kérdés
Tudom hogy hülye kérdés de csak elméleti nem kell megkövezni sose csinálnék ilyen hülyeséget. Csak kíváncsi vagyok hogy van e ilyen.2016. aug. 21. 16:49
1/4 anonim válasza:
Szerencsére nincs ilyen. Hülyén is nézne ki. Veszélyes is lenne szerintem azért a kutya sokat szimatol bárhova beakad kiszakadna a füléből stb...
Ők így tökéletesek ahogy vannak nem kell nekik plusz :)
2/4 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel még annyi hogy (tudom irtad hogy nem akarsz ilyet tehat nem rad ertem) de beteg ember aki ilyet csinal egy kutyanak .
3/4 anonim válasza:
van egy betegség amit úgy gyógyítanak hogy gombokat varrnak a kutya füléhez.
szegények elég idiótán néznek ki, a gazdáik pedig naponta megkapják h állatkínzók.
de pl tarthatsz uszkárt és ha megnöveszted a fülén a szőrt, telerakhatod hajgumikkal és be is fonhatod :)
4/4 anonim válasza:
Én a gyerekemnek se csináltatnék. Minek? Ha majd szeretne csináltat kamasz korában. Nem fáj annyira hogy feltétlen kisbabaként kellene ezzel szórakozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!